WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Blokhut

Blokhut

Tuinhuis

Tuinhuis

Blokhut op maat

Blokhut op maat

Onderhoudsvrij Tuinhuis

Onderhoudsvrij Tuinhuis

Houten garage

Houten Garage

Buitenverblijven & Prieëlen

Buitenverblijven & Prieëlen

Nieuwe producten


Blokhut kopen of tuinhuis kopen doet u voordelig bij Deblokhut.nl

Een uitbreiding van uw tuin nodig zonder hiervoor heel diep in de buidel te moeten tasten? Het uitgebreide assortiment blokhutten, overkappingen, tuinhuizen en houten garages van Deblokhut.nl biedt de oplossing voor u. Er is voor elke tuin een overkapping, blokhut, houten garage, onderhoudsvrij tuinhuis of een tuinkas te vinden.

Houten blokhutten, glazen tuinkassen, aluminium veranda's

Een blokhut of onderhoudsvrij tuinhuis kan compleet geïntegreerd worden in de vormgeving van de tuin en biedt de mogelijkheid om tuinmeubelen, gereedschap en andere tuinaccessoires overzichtelijk op te bergen in de blokhut. Bovendien kan een grote blokhut met plat dak, of een blokhut met zadeldak met of zonder overkapping gebruikt worden als gastenverblijf. Dit geldt ook voor een onderhoudsvrij tuinhuis of kleine blokhut. Verder kan door plaatsing van een overkapping los of in combinatie met een blokhut een sfeervolle buitenruimte gecreëerd worden. Natuurlijk is een mooie glazen tuinkas een schitterende aanvulling in elke tuin, maar als u hiervoor geen ruimte heeft en toch op kleine schaal groente wilt kweken dan is het raadzaam een kleine kweektunnel te plaatsen. Een houten garage is niet alleen praktisch, maar gemaakt van hout zorgt deze voor een natuurlijke uitstraling die mooi aansluit op het ontwerp van elke tuin.

Voor elke wens een passende oplossing
Elke tuin vraagt om een andere benadering en daarvan zijn wij ons bewust. Bij ons vindt u daarom niet alleen een zeer uitgebreide keuze in verschillende afmetingen of goedkope blokhutten, maar bieden wij tevens de mogelijkheid om uw blokhut op maat te laten maken, van bijvoorbeeld Lugarde. Daarnaast leveren wij houten garages in standaardformaten, maar een op maat gemaakte houten garage van bijvoorbeeld Grandcasa bestellen is eveneens mogelijk. Een onderhoudsvrij tuinhuis gemaakt van metaal of kunststof waar u na plaatsing geen omkijken meer naar hebt wat betreft het onderhoud, stem uw keuze gewoon af op uw wensen en eisen. Een onderhoudsvrij tuinhuis of een blokhut dient immers het verblijf in de tuin aangenamer en sfeervoller te maken. Hobbyisten kunnen zich helemaal uitleven tijdens het tuinieren in een tuinkas. Modern of klassiek vormgegeven vormt de tuinkas een prachtige aanvulling op elke tuin.

Bestel makkelijk en snel online een blokhut, overkapping, onderhoudsvrij tuinhuis, tuinkas of houten garage. Neem gerust een kijkje in ons voordelige assortiment of neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie. Bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail naar [email protected].

Onze merken