• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Blokhut met luifel

Een blokhut met luifel verhoogt uw woongenot, doordat het praktisch met ontspanning combineert. Laat het functioneren als houten bergruimte, tuinhuis en ontspanningsruimte om heerlijk onder te zitten met een heerlijke loungeset of buitenkeuken.Iedere blokhut met luifel kan op maat worden opgeleverd, denk daarbij aan het kiezen van een andere kleur of een ander type dakbedekking.


Producten 57-82 van 82

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 57-82 van 82

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Tip: De onderverdeling tussen het gesloten gedeelte en overkapping kunt u zelf bepalen aan de hand van onze maatwerkservice. Ook het houtdikte, ramen, deuren, vloeren en daksoort kunt u naar wens samenstellen.


Combineert bergruimte met lounge

Een blokhut met luifel combineert bergruimte met een lounge-gedeelte. Binnen kunt u eenvoudig gebruiken voor de opslag van uw tuingereedschap of fietsen bijvoorbeeld. De luifel kunt u inrichten om heerlijk onder te ontspannen. De luifel kunt u aan de zijkant plaatsen, maar ook aan de voorkant of achterkant van uw blokhut.

Opties aangeven bij uw bestelling

U bestelt een blokhut met luifel eenvoudig bij Deblokhut.nl. Iedere blokhut dat besteld wordt via onze webwinkel wordt met standaard opties geleverd. Toch liever uw opties aanpassen? U kunt bij de bestelling aangeven of u funderingsbalken wenst, of de blokhut vooraf geïmpregneerd moet worden, of er EPDM of standaard dakleer meegeleverd moet worden en of u een houten vloer wenst. 

Liever niet druk maken om zelf de blokhut op te bouwen? Dan kunt u tevens bij de bestelling aangeven of u gebruik wenst te maken van onze montageservice. Onze experts hebben de blokhut binnen no-time voor u in elkaar gezet! Deblokhut.nl ontneem u het gedoe, zodat u kunt genieten van uw blokhut met luifel.


© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.