• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Producten 57-84 van 118

per pagina

Producten 57-84 van 118

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Interflex blokhutten & tuinhuisjes

Interflex is al meer dan 20 jaar actief op de markt met blokhutten, tuinhuisjes, paviljoens, kapschuren en veel meer. Deblokhut.nl werkt al jaren nauw samen met Interflex, niet op de laatste plaats, omdat we nog geen 10 km van elkaar gevestigd zijn. 

Interflex blokhutten en tuinhuisjes onderscheidt zich in het leveren van een kwaliteitsproduct, zowel in gebruik als ontwerp, voor een redelijke prijs. In het verleden hebben zij zich jarenlang gefocust op het aanbieden van kwailtatieve blokhutten en tuinhuisjes tegen de scherpste prijs. Echter, vanaf nu richten zij zich steeds meer op consumenten met een luxer en compleet afgewerkt product als wens. Dit gebeurd middels o,a. gecoate blokhutten (gespoten in kleur), maar ook door de nieuwe modellen, uitvoeringen en afwerking. 

Gecoate blokhutten

Bij Interflex is het mogelijk om uw blokhut te laten coaten, en dit kan zowel binnen als buiten. De mogelijkheid om blokhutten tweezijdig te coaten is binnen de blokhut wereld iets uitzonderlijks. U kunt er voor kiezen een grondlaag aan de buitenzijde aan te brengen, 2 langen aan de buitenzijde of 2 lagen aan de binnenzijde en buitenzijde van uw blokhut. U kunt kiezen uit 9 verschillende kleuren waarvan 2 transparant en 7 dekkend. Dus is voor u het beitsen van uw blokhut iets waarvoor u in het drukke hedendaagse bestaan geen tijd heeft dan bieden wij u aan uw blokhut kant en klaar gebeitst bij u te leveren.

Hebben de blokhutten van Interflex uw aandacht  getrokken, bel of mail ons en u bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Varsseveld om de unieke Interflex producten te bekijken!


Kapschuren

In 2017 waren de kapschuren van Interflex razendpopulair. Om op deze trend in te spelen, is Interflex het kapschuren assortiment meer gaan uitbreiden door een grote, betaalbare kapschuur in een landelijke stijl.


Luxe Vijfhoeken

De trend is dat consumenten luxere modellen willen tegen betaalbare prijs. De luxe vijfhoeken van Interflex spelen prima op deze trend in. Met deze nieuwe lijn spelen zij in op de vraag van luxe tegen een betaalbare prijs. De luxe vijfhoeken bestaan uit 3 modellen (3050, 3570, 3050) met de naam 'Maxima' en zijn uitgevoerd in een robuuste wanddikte (50/70mm) en voorzien van luxe paneeldeuren en draaikiepramen met isolatieglas. 


© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.