Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Woodvision Veranda's

Met onze Woodvision veranda haalt u de warmte en gezellige sfeer in uw tuin. Heerlijk op warme zomerdagen barbecueën met familie en vrienden. Het hout van deze veranda’s zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Deze levensduur is eenvoudig te verlengen door de veranda to impregneren. 


Producten 1-18 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Woodvision veranda

Deblokhut.nl is officieel leverancier van Woodvision veranda's. HIeronder bieden wij talloze standaard Woodvision veranda's. Heeft u de juiste gevonden? Bestel dan eenvoudig online. Heeft u een passende gevonden, maar sluit deze niet volledig aan bij uw wensen. Deblokhut.nl biedt een persoonlijke maatwerkservice voor u. Neem hiervoor contact op met onze specialisten!

Woodvision biedt voor ieders wat wils

Woodvision maakt gebruik van een unieke modulair systeem. Hierdoor kunt u hét juiste model vinden. Binnen de productlijn worden 3 modellen gehanteerd: comfort, modulair en prestige. Het comfort model is het instapmodel; een kwalitatieve veranda tegen een scherpe prijzen. Op zoek naar een meer veelzijdiger model? Daarvoor biedt Woodvision de modulair lijn. Hierbij heeft u keuze in talloze afmetingen, wanden en is elke indeling mogelijk! De top van Woodvision is de Prestigelijn. Dit zijn veranda's in robuuste stijl en volledig naar wens in te richten. 


Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Wij bieden een hoge kwaliteit en een voordelige scherpe prijs, waardoor u de juiste prijs betaald. Bovendien bieden wij ook een snelle levering, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe Woodvision veranda. Bij de levering wordt een montagehandleiding geleverd, waardoor u de veranda eenvoudig zelf kunt opbouwen. Als u er eventueel niet toe in staat bent kuunt u ervoor kiezen deze te laten motneren door onze proffesionele montageteam. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling.

Heeft u nog enkele vragen over onze producten of kunt u er niet helemaal uit komen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar 0315-324435 of door een e-mail te sturen.