• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

11 producten

per pagina

11 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Betonnen Barbecue van Buschbeck

Lekker buiten eten wordt nog aangenamer met een betonnen barbecue van Buschbeck. Geniet tijdens een zomeravond niet alleen van heerlijke gegrilde gerechten, maar ook van een knapperend haardvuur wanneer het koeler wordt. Want een barbecue van beton kan ook prima dienst doen als tuinhaard.

Een Buschbeck betonnen barbecue: een stabiele partner voor de buiten kok

Een van de grootste voordelen van betonnen Buchbeck barbecues is hun stevigheid. Het gevaar dat uw spelende kinderen of rennende huisdieren de barbecue omkieperen, is hiermee verdwenen. Daarnaast is het een prachtige aanwinst voor uw tuin. Op onze website vindt u allerlei modellen en groottes, zodat er altijd wel een bij uw tuininterieur past. Bovendien variëren de prijzen, waardoor het voor bijna ieder huishouden mogelijk is om er een aan te schaffen. En vergeet niet, dat barbecueën bij een betonnen barbecue in de tuin net zo leuk is, of misschien nog wel leuker, dan uit eten in een restaurant. Bovendien is het goedkoper. Zo kunt u nog lang plezier beleven aan uw nieuwe barbecue van beton én geld besparen.

Betonnen barbecues: maak iets speciaals van een BBQ

Een Buschbeck barbecue van beton biedt meestal extra ruimte om kookgerei of haardhout in op te bergen. Ook hebben veel betonnen barbecues een schoorsteen, waardoor de rook niet zo snel in het gezelschap terecht komt. Dus waarom maakt u niet meteen een gezellig terras bij uw barbecue? Zo heeft u er een alternatieve keuken bij voor wanneer het mooi weer is. Ideaal om ter plaatse voor uw gasten worstjes te grillen of aardappels te poffen boven de hete kolen. Heeft u een luxe betonnen barbecue, dan kunt u overwegen om iets lekkers op te warmen in de bakoven. Wordt het buiten een beetje fris, dan steekt u gewoon het haardvuur aan. Het benodigde hout heeft u misschien al beschut klaarliggen onder de barbecue.

Met betonnen barbecues creëert u dus heel eenvoudig een gezellige plek in de tuin. Check daarom de mogelijkheden op onze website, zodat u snel kunt genieten van zomerse gezelligheid bij uw Buschbeck barbecue van beton. Toch nog vragen? Uiteraard kunt u zonder probleem contact met ons opnemen.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.