WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Blokhut op maat

Uw droomblokhut staat er niet tussen op Deblokhut.nl? Geen probleem! Blokhutten op maat leveren wij in alle soorten en maten. Dit betekent dat wij uw droom alsnog kunnen realiseren. Onze maatwerkspecialisten zijn sterk in het samen bedenken, ontwerpen en maken van maatwerk tuinhuisjes, blokhutten en overkappingen, waarbij wij het blokhut op maat project van A tot Z kunnen begeleiden; van ontwerp tot plaatsing. Alles is mogelijk bij Deblokhut.nl. Uw voordelige blokhut op maat produceren wij, geheel naar uw wens, van blokhut profiel of houtskeletbouw.

Wat u wenst kunnen wij voor u op maat maken, dus geen geschikt tuinhuis of blokhut gezien in ons assortiment? Stuur ons uw wensen door middel van een schets met de gewenste maatvoering, houtdikte, eventuele kamers, dakbedekking, isolatie in vloer en/of dak, standaard of isolatieglas en natuurlijk met eventuele montage. 

U worstelt al lange tijd met een bepaald idee betreffende uw blokhut of tuinhuis op maat? Stuur het naar ons, en wij nemen contact met u op om een gespecificeerde samen te stellen.


Meer informatie


Populaire producten

Tips & meer

Artikelen 1 tot 16 van 435 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 435 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5