• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Tuinhuis en Blokhut Showroom

Bij Deblokhut.nl in Varsseveld staan diverse showmodellen opgesteld. U vindt hier onder anderen diverse blokhutten die op maat leverbaar zijn en ook onderhoudsvrije tuinhuisjes uit diverse kwaliteitsklassen. Ook op het gebied van tuinkassen bent u in Varsseveld meer dan welkom.15 producten

per pagina

15 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Zo staan er van ACD vele tuinkassen, maar ook tuinkamers. Onze medewerkers zijn ervaren en service gericht. Dankzij onze jarenlange ervaring geven wij u graag advies op het gebied van de diverse mogelijkheden die Deblokhut.nl u te bieden heeft.

Bij onze showroom is ruime gratis parkeergelegenheid, en bovendien is ons gehele showterrein rolstoelvriendelijk aangelegd. Ook de kinderen kunnen zich vermaken in onze speelhuisjes.

Onze showroom is 6 dagen per week vrij toegankelijk voor iedereen. Wilt u liever een afspraak maken, zodat één van onze specialistische medewerkers tijd voor u beschikbaar heeft en u adviseert bij uw aankoop? Neem dan contact met ons op, en bel naar 0315-324435. Wij zijn ook bereikbaar via de e-mail op [email protected].

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.