Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.8

Tuinhuis en Blokhut Showroom

Bij Deblokhut.nl in Varsseveld staan diverse showmodellen opgesteld. U vindt hier onder anderen diverse blokhutten die op maat leverbaar zijn en ook onderhoudsvrije tuinhuisjes uit diverse kwaliteitsklassen. Ook op het gebied van tuinkassen bent u in Varsseveld meer dan welkom.



Producten 1-18 van 20

Pagina
per pagina

Producten 1-18 van 20

Pagina
per pagina

Showroom

Zo staan er van ACD vele tuinkassen, maar ook tuinkamers. Onze medewerkers zijn ervaren en service gericht. Dankzij onze jarenlange ervaring geven wij u graag advies op het gebied van de diverse mogelijkheden die Deblokhut.nl u te bieden heeft.

Bij onze showroom is ruime gratis parkeergelegenheid, en bovendien is ons gehele showterrein rolstoelvriendelijk aangelegd. Ook de kinderen kunnen zich vermaken in onze speelhuisjes.

Onze showroom is 6 dagen per week vrij toegankelijk voor iedereen. Wilt u liever een afspraak maken, zodat één van onze specialistische medewerkers tijd voor u beschikbaar heeft en u adviseert bij uw aankoop? Neem dan contact met ons op, en bel naar 0315-324435. Wij zijn ook bereikbaar via de e-mail op [email protected]