• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Producten 1-28 van 323

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 323

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Een tuinhuis is een mooie aanwinst voor uw tuin

Het is niet alleen handig om spullen in op te bergen, maar staat ook nog eens heel gezellig. Een tuinhuis kopen is dus een goed idee. Een tuinhuis: een praktische eyecatcher voor in de tuin. Gaat u een tuinhuis kopen, dan zult u op onze website ontdekken dat er veel modellen en mogelijkheden zijn.

Tuinhuizen

Het is niet alleen handig om spullen in op te bergen, maar staat ook nog eens heel gezellig. Een tuinhuis kopen is dus een goed idee

Tuinhuis kopen bij Deblokhut.nl

Gaat u een tuinhuis kopen, dan zult u op onze website ontdekken dat er veel modellen en mogelijkheden zijn. Zo kunt u ervoor kiezen om een huisje voor de tuin enkel en alleen aan te schaffen om uw tuingereedschap in op te bergen. Ook kunt u er een kopen om uw tuinmeubelen te beschutten tegen winterse weersomstandigheden. En natuurlijk is het een handige plek om extra tuinstoelen in te bewaren voor als er gasten zijn, zoals bij een tuinfeest. Wilt u uw tuinhuis echt als toevoeging aan uw woonruimte gebruiken, ontdek dan onze grotere modellen met ramen en eventueel een overkapping.

Blokhut op maat mogelijk

Op onze website is het mogelijk om voor ieder budget, zoals bijvoorbeeld ons eigen merk Fravin, een goed huisje voor in de tuin te kopen. We hebben een assortiment dat loopt van zeer eenvoudige tuinhuizen tot en met riante mini-optrekjes. Zo kunt u kiezen uit kleine en grote tuinhuizen met of zonder ramen. Neemt u bijvoorbeeld een groter exemplaar met ramen, dan kunt u deze benutten als speelruimte voor de kinderen of als extra eetkamer tijdens iets frissere zomeravonden. Of misschien heeft u een mooie hoek over in de tuin voor een stijlvol hoektuinhuis. Hier kunt u eventueel een inspirerende werkplek van maken. Maar een tuinhuis kopen puur en alleen voor de ontspanning kan natuurlijk ook.

Plaats er een heerlijke luie stoel in, aangevuld met een mooie barbeque, en nestel u met een goed boek in uw privédomein in de tuin. Een huisje in de tuin geeft heel eenvoudig extra ruimte. Van een berging om fietsen, tuinmeubelen en tuingereedschappen te plaatsen tot en met een plek voor tuinfeesten, een kinderkamer of een plaats om te ontspannen. Maar er zijn vast nog veel meer praktische en leuke doeleinden. Kijkt u daarom gerust rond op onze website en laat u inspireren tot aantrekkelijke ideeën voor uw nieuwe tuinhuis.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.