• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Tuinkantoor

Een tuinkantoor is de plek om rustig en ongestoord in uw eigen tuin te kunnen werken. Wilt u dit ook? Wacht dan niet langer en werk comfortabel uit uw tuinkantoor. 


Producten 1-28 van 56

Pagina
per pagina

Producten 1-28 van 56

Pagina
per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Opzoek naar een tuinkantoor?

Bent u op zoek naar een luxe tuinkantoor? Onze duurzame tuinkantoren hebben een chique uitstraling en passen perfect in elke achtertuin. Een tuinkantoor is de plek om rustig en ongestoord te kunnen werken. Wilt u dit ook? Wacht dan niet langer en werk comfortabel vanuit huis in uw eigen tuinkantoor.

Wat biedt een tuinkamer u! 

Een tuinkantoor biedt verschillende voordelen, afhankelijk van jouw behoeften en situatie. Hier zijn enkele voordelen:

  • Werk-privébalans: Een tuinkantoor kan helpen om werk en privé gescheiden te houden, waardoor je een betere balans tussen werk en privéleven kunt behouden. Het stelt je in staat om thuis te werken zonder volledig in huis te zijn, waardoor je nog steeds een scheiding hebt tussen werkruimte en privéruimte.
  • Concentratie en productiviteit: Een tuinkantoor biedt een rustige en afgelegen ruimte, waardoor je je beter kunt concentreren op je werk zonder afleidingen van thuis. Dit kan je productiviteit verhogen en de kwaliteit van je werk verbeteren.
  • Flexibiliteit: Met een tuinkantoor heb je meer flexibiliteit in hoe je je werkdag organiseert. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijker pauzes nemen om even buiten te ontspannen of om tijd door te brengen met je gezin.
  • Ruimte: Als je thuis beperkte ruimte hebt, kan een tuinkantoor een waardevolle uitbreiding van je leefruimte zijn. Het biedt een extra kamer die specifiek is ontworpen voor werkdoeleinden.
  • Minder reistijd: Een tuinkantoor elimineert de noodzaak om naar een externe werklocatie te reizen, waardoor je tijd en geld bespaart die anders aan woon-werkverkeer zouden worden besteed. Dit kan ook bijdragen aan een verminderde ecologische voetafdruk.

Waar moet een tuinkanoor aan voldoen?

Denk goed na over hoe je de ruimte in het tuinkantoor gaat gebruiken. Moet het alleen als kantoor dienen of heeft het nog meer functies Denk hierbij bijvoorbeeld aan ruimte voor opslag, vergaderruimte of andere functies?

Zorg voor voldoende isolatie om het tuinkantoor comfortabel te maken in alle seizoenen zowel zomer als winter. Dit omvat isolatie van wanden, vloeren en dak om warmte in de winter vast te houden en hitte in de zomer buiten te houden. Goede isolatie helpt ook geluidsoverlast te verminderen. U kunt hierbij bijvoorbeeld aan dikkere wanden denken, vloer isolatie en dakisolatie.

Zorg voor goede ventilatie om frisse lucht binnen te laten en vochtigheid te reguleren. Dit kan worden bereikt met ramen die open kunnen, extra ramen, ventilatieroosters of zelfs een ventilatiesysteem, afhankelijk van de grootte en locatie van het tuinkantoor.

Zorg voor voldoende stopcontacten en verlichting in het tuinkantoor, zodat je elektronische apparaten kunt gebruiken en comfortabel kunt werken, zelfs 's avonds. Overweeg ook de installatie van internet- en telefoonverbindingen als dat nodig is voor jouw werk.

Overweeg maatregelen voor veiligheid en beveiliging, zoals degelijke sloten op deuren en ramen, een alarmsysteem en verlichting rondom het tuinkantoor.

Zorg ervoor dat het tuinkantoor gemakkelijk toegankelijk is vanuit je huis en eventuele andere gebieden op je terrein. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je een pad aanlegt vanuit je huis naar het tuinkantoor.

En tenslotte denk eraan dat uw tuinkantoor gewoon moois is in relatie tot de rest van uw huis en uw tuin. Kies materialen, kleuren en ontwerpelementen die passen bij de stijl van je huis en tuin.

Door deze eisen en voorwaarden mee te nemen in uw keuze, kunt u een tuinkantoor creëren dat aan uw behoeften voldoet en een comfortabele en functionele werkruimte biedt.

Wat kunnen wij leveren?

Bij Deblokhut.nl vind je een uitgebreide selectie blokhutten en tuinhuizen die al standaard voldoen aan veel van de eisen voor een tuinkantoor. We bieden ook aanvullende opties om uw tuinkantoor helemaal compleet te maken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een tuinkantoor volledig op maat te laten ontwerpen. Met maatwerk kun je een constructie krijgen die precies voldoet aan jouw wensen en stijlvoorkeuren. Je kunt kiezen voor een plat dak of een zadeldak, verschillende wanddiktes en -materialen, en natuurlijk de juiste afmetingen. Bovendien kun je kiezen uit diverse typen ramen en deuren, en isolatie voor dak, vloer en wanden, inclusief glas. Als extra service kunnen onze monteurs uw tuinkantoor ook voor je plaatsen.

Heeft u vragen laat het weten wij helpen u graag verder! 

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.