Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Een houten garage kopen bij Deblokhut.nl

Deblokhut.nl biedt voor iedere toepassing een houten garage, wij hebben houten garages voor een goedkoop tarief, houten garages op maat van Lugarde en Grandcasa en natuurlijk de paneelbouw garages op maat. Voor iedere vraag heeft deblokhut wel een antwoord. U kunt voor ieder model houten garage bij ons terecht.


Producten 1-18 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten Garage

Stelt u speciale eisen aan uw garage? Stuur ons dan een schets met de afmetingen, de plaats van de ramen en deuren. Het soort dakbedekking, standaard dakshingles, dakpanplaten of eventuele voorbereide constructie voor dakpannen. Wij maken vervolgens de houten garage op maat. Voor het eigen ontwerp kunt u verder ook denken aan zolders, isolatie, houten of metalen garage deuren of zelfs elektrische roldeuren en natuurlijk montage alles kan. Stuur ons de schets en u krijgt van ons een scherpe offerte.  


De voordelen van onze houten garages

De voordelen van een houten garage zijn legio. De auto staat droog en veilig, extra opbergruimte en een genot om naar te kijken. Een paar voordelen van een houten garage t.o.v. een betonnen of gemetselde garage zijn:

  • Een houten garage van de blokhut.nl is zelf te monteren.
  • De houten garage op maat bestellen is natuurlijk ook mogelijk.
  • De houten blokhut garages zijn van het type stapelbouw en worden als bouwpakket geleverd.
  • Meestal krijgt u eerdere een vergunning voor een houten garage.
  • Een houten garage kost een fractie dan die van een betonnen garage.
  • Een houten garage is binnen een dag gebouwd.

Een houten garage bouwen voor iedere toepassing

Bij de blokhut.nl verkopen we houten garages als bouwpakket die gemakkelijk met z'n tweeën zijn op te bouwen. De houten garage wordt compleet geleverd dus incl. beslag, scharnieren, ramen en deuren. Bij ons kunt u met een gerust hart een houten garage kopen want onze service is net zo goed als onze prijs. Bij ons kunt u alle kanten op. Tot slot kunt u nu ook terecht voor betonnen barbecues en uiteraard voor allerlei tuinhuizen (op maat of standaard).

Verhoog niet allen uw leefgenot maar ook de waarde van uw huis met een houten garage van de blokhut.nl