WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Houten Garage

Houten garages voor iedere toepassing.

De blokhut biedt voor iedere toepassing een garage, wij hebben de scherp geprijsde standaard blokhut garages, de op maat gemaakte blokhut garages van Lugarde en Grandcasa en natuurlijk de paneelbouw garages op maat. Voor iedere vraag heeft deblokhut wel een antwoord. U kunt voor ieder model houten garage bij ons terecht stelt u speciale eisen aan uw garage stuur ons dan een schets met de afmetingen, de plaats van de ramen en deuren. Het soort dakbedekking, standaard dakshingles, dakpanplaten of eventuele voorbereide constructie voor dakpannen. Verder kunt u denken aan zolders, isolatie, houten of metalen garage deuren of zelfs elektrische roldeuren en natuurlijk montage alles kan. Stuur ons de schets en u krijgt van ons een scherpe offerte.  

Onze voordelen

De voordelen van een houten garage zijn legio. De auto staat droog en veilig, extra opbergruimte en een genot om naar te kijken. Een paar voordelen van een houten garage t.o.v. een betonnen of gemetselde garage zijn:

 • Een houten garage van de blokhut.nl is zelf te monteren.
 • De houten garages zijn standaard te bestellen maar ook geheel op maat.
 • Meestal krijgt u eerdere een vergunning voor een houten garage.
 • Een houten garage kost een fractie dan die van een betonnen garage.
 • Een houten garage is binnen een dag gebouwd.

Houten garage kopen bij Deblokhut.nl

Bij de blokhut.nl verkopen we houten garages als bouwpakket die gemakkelijk met z'n tweeën zijn op te bouwen. De houten garage wordt compleet geleverd dus incl. beslag, scharnieren, ramen en deuren. Bij ons kunt u met een gerust hart een houten garage kopen want onze service is net zo goed als onze prijs. Bij ons kunt u alle kanten op. Tot slot kunt u nu ook terecht voor betonnen barbecues en uiteraard voor allerlei tuinhuizen (op maat of standaard).

Verhoog niet allen uw leefgenot maar ook de waarde van uw huis met een houten garage van de blokhut.nl


Artikelen 1 tot 16 van 84 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 84 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5