• 1e aankoop korting
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom
Kiyoh
8.9
Menu
Winkelwagen

Interflex houten garages

Houten garages zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor hun opslag- en parkeerbehoeften. Een merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve houten garages is Interflex. Interflex biedt een breed scala aan garages met een blokhut constructie en de keuze tussen een plat dak of zadeldak.


4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Waarom een Interflex Garage

De blokhut constructie van Interflex garages zorgt voor een solide en stevige structuur. Met houtdiktes van 40 of 50 mm zijn deze garages bijzonder robuust en duurzaam. Het gebruik van hoogwaardig hout zorgt ervoor dat de garages bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en de tand des tijds kunnen doorstaan. Dit betekent dat uw voertuigen en opgeslagen goederen veilig en beschermd zijn.

Wat betreft het dak heeft u bij Interflex de keuze tussen een plat dak en een zadeldak. Een plat dak geeft de garage een moderne uitstraling en biedt praktische voordelen. Het biedt extra ruimte voor opslag, waardoor u de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten.

Aan de andere kant geeft een zadeldak de garage een traditionele en tijdloze uitstraling. Het creëert een charmante ambiance die goed past bij diverse architecturale stijlen. Bovendien zorgt het schuine dak voor een betere afvoer van regenwater en sneeuw, waardoor de levensduur van de garage wordt verlengd.

Interflex garages met een blokhut constructie en een houtdikte van 40 of 50 mm bieden ook aanpasbaarheid. U kunt kiezen uit verschillende deur- en raamopties om de garage aan uw specifieke behoeften aan te passen. Daarnaast kunt u extra functies toevoegen, zoals elektrische voorzieningen en extra opbergruimte, om de functionaliteit van de garage verder te vergroten.

Kortom, Interflex houten garages met een blokhut constructie, plat dak of zadeldak en een houtdikte van 40 of 50 mm bieden een uitstekende oplossing voor opslag- en parkeerbehoeften. Met hun duurzaamheid, aanpasbaarheid en esthetische aantrekkingskracht zijn ze een waardevolle toevoeging aan elke woning. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling met een plat dak of een tijdloze charme met een zadeldak, Interflex garages voldoen aan uw wensen en zorgen voor een betrouwbare en stijlvolle opslagoplossing.© 2023 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.