• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Interflex houten garages

Houten garages zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor hun opslag- en parkeerbehoeften. Een merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve houten garages is Interflex. Interflex biedt een breed scala aan garages met een blokhut constructie. Kies voor een houten garage model met een plat dak of een zadeldak.


4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Waarom een Interflex Garage?

De houten garages van Interflex zijn gebouwd met een blokhutconstructie. Door deze constructie ontvangt u een solide en stevige houten garage. Naast de constructie zijn de houten garages samengesteld van het beste hout, met houtdiktes tussen de 40 en 50 mm zijn deze houten garages perfect uitgerust tegen alle weersomstandigheden. Uw voertuigen en andere goederen kunnen zo veilig en goed beschermd opgeslagen worden in een Interflex houten garage.

 Wanneer u kiest voor een Interflex houten garage, kunt u kiezen uit twee verschillende dakuitvoeringen. Kies voor een garage met een plat dak of een zadel dak. De keuze voor een houten garage met plat dak zorgt voor een moderne uitstraling. Naast de moderne uitstraling geniet u van meer opslagruimte in uw Interflex houten garage.

Een zadeldak geeft uw houten garage een traditionele en tijdloze uitstraling. Geniet van een charmante ambiance die perfect past bij diverse bouwstijlen. Een houten garage met zadeldak zorgt ervoor dat er een betere afvoer van regenwater en sneeuw is, waardoor de levensduur van de Interflex garage wordt verlengd.

Pas uw Interflex garage aan

Heeft u uw gewenste Interflex houten garage gevonden? U kunt u houten garage naar wens aanpassen. Bij deblokhut.nl kunt u verschillende opties toevoegen en aanpassen aan uw wens houten garage. Kies uit verschillende deur- en raamopties voor de houten garage. Voeg uw gewenste impregnatie of coating toe, zodat uw Inteflex garage nog beter aansluit op uw wensen.

Bestel uw Interflex houten garage

Interflex houten garages met een blokhut constructie, plat dak of zadeldak en een houtdikte van 40 of 50 mm bieden een uitstekende oplossing voor opslag- en parkeerbehoeften. Met hun duurzaamheid, aanpasbaarheid en esthetische aantrekkingskracht zijn ze een waardevolle toevoeging aan elke woning. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling met een plat dak of een tijdloze charme met een zadeldak, Interflex garages voldoen aan uw wensen en zorgen voor een betrouwbare en stijlvolle opslagoplossing.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.