• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Houten garages van Woodpro: Functioneel en stijlvol maatwerk

Bij Woodpro zijn we trots op het leveren van prachtige houten garages die perfect passen bij uw behoeften. Of u nu een garage met een plat dak of een zadeldak wilt, wij hebben het allemaal en bieden volledige aanpassingsmogelijkheden met onze geavanceerde 3D configurator. Onze houten garages worden standaard geleverd met kwaliteitskenmerken zoals een geïmpregneerde onderring en dakbedekking. Lees verder om meer te ontdekken over onze hoogwaardige houten garages.

Waarom een Woodpro houten garage?

Ontdek waarom Woodpro bekendstaat als dé keuze voor hoogwaardige houten garages die aan al uw wensen voldoen. Van duurzame materialen en dakbedekking tot volledige aanpasbaarheid met onze 3D configurator, kwalitatieve ramen en deuren, en moeiteloos ontwerpen. Lees verder om alles te ontdekken wat uw Woodpro garage tot een slimme investering maakt.

  1. Hoogwaardige Materialen en Duurzame Dakbedekking: Woodpro staat bekend om de levering van houten garages van de hoogste kwaliteit. Onze garages zijn standaard uitgerust met een geïmpregneerde onderring en dakbedekking die speciaal is ontworpen om lang mee te gaan. Bij garages met een plat dak wordt EPDM folie gebruikt, wat bekendstaat om zijn duurzaamheid en waterdichtheid. Voor garages met zadeldaken worden optioneel met dakshingles aangeboden in verschillende kleuren, wat niet alleen bescherming biedt maar ook esthetisch aantrekkelijk is.
  2. Aanpasbaar aan uw wensen: Bij Woodpro geloven we in maatwerk. Onze houten garages zijn volledig aanpasbaar aan uw behoeften. Met onze 3D configurator kunt u de afmetingen, het type dak, de houtdikte (28 en 44mm), ramen en deuren, houtbehandeling en zelfs een houten vloer naar uw eigen voorkeur selecteren. Hierdoor kunt u een garage creëren die perfect past bij uw doeleinden en stijl.
  3. Kwalitatieve ramen en deuren: Onze garages zijn uitgerust met hoogwaardige ramen en loopdeuren die zijn vervaardigd uit gelaagd hout en dubbelglas. Dit zorgt niet alleen voor een goede isolatie, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid. U kunt erop vertrouwen dat uw Woodpro garage voorzien is van kwalitatieve toegangsvoorzieningen.
  4. Eenvoudig ontwerpen met de Woodpro 3D configurator: Het ontwerpen van uw droomgarage is bij Woodpro een eenvoudig proces dankzij onze gebruiksvriendelijke 3D configurator. Bij elk Woodpro garage model op onze website vindt u een configuratieknop waarmee u direct toegang krijgt tot de configurator. Pas de garage aan uw wensen aan en stuur ons uw configuratie. Wij stellen graag een passende offerte voor u op. Bovendien kunnen we op verzoek extra opties zoals dakgoten, metalen dakpanplaten en montage aan uw offerte toevoegen.


Keuze tussen plat dak en zadeldak

Bij Woodpro begrijpen we dat de stijl van uw garage belangrijk is. Daarom bieden we de keuze tussen garages met een plat dak en garages met een zadeldak. Beide opties zijn aanpasbaar aan uw specifieke wensen, zodat u de perfecte garage kunt creëren voor uw situatie.

Hoogwaardige dakbedekking

Onze houten garages worden geleverd met hoogwaardige dakbedekking om uw bezittingen te beschermen tegen de elementen. Bij garages met een plat dak wordt standaard EPDM folie gebruikt, voorzien van een dakdoorvoer en een aluminium daktrim. Voor garages met kunt u optioneel kiezen voor dakshingles en op aanvraag dakpanplaten, beschikbaar in een reeks aantrekkelijke kleuren zoals zwart, rood, groen, bruin en blauw. Dit zorgt niet alleen voor bescherming, maar voegt ook een esthetisch element toe aan uw garage.

Kwalitatieve ramen en deuren

Bij Woodpro hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom zijn de ramen en loopdeuren in onze houten garages uitgerust met dubbelglas en gelaagd hout. Dit zorgt voor uitstekende isolatie en duurzaamheid, waardoor uw garage een comfortabele en veilige ruimte wordt.

Maatwerk met de Woodpro 3D configurator

Bij Woodpro geloven we in maatwerk, en daarom hebben we de Woodpro 3D configurator ontwikkeld. Met deze handige tool kunt u uw ideale houten garage snel en gemakkelijk ontwerpen. Op onze website vindt u bij elke houten garage van Woodpro een configuratieknop waarmee u direct toegang krijgt tot de configurator. Hier kunt u de afmetingen, het daktype, de houtdikte (28 en 44mm), de ramen en deuren, de houtbehandeling en zelfs een houten vloer aanpassen aan uw wensen.

Een Woodpro offerte op maat

Nadat u uw aangepaste garage heeft ontworpen met de configurator, kunt u de configuratie naar ons sturen. Wij zullen uw ontwerp ontvangen en graag een passende offerte voor u opstellen. Als u extra opties zoals dakgoten, metalen dakpanplaten of montage wenst, voegen we deze graag toe aan uw offerte. Bij Woodpro streven we ernaar om het proces van ontwerp tot realisatie zo soepel mogelijk te maken.

Met Woodpro bent u verzekerd van een houten garage die niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en volledig aanpasbaar aan uw wensen. Creëer vandaag nog de perfecte garage voor uw behoeften met behulp van onze 3D configurator en ontdek hoe Woodpro uw buitenruimte kan transformeren.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.