• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Outdoor Life blokhutten & tuinhuisjes

Deblokhut.nl heeft een uitgebreid assortiment Outdoor Life blokhutten, tuinhuisjes, overkappingen en garages in een zeer grote variëteit aan maten en uitvoeringen. De overkappingen en blokhutten van Outdoor life zijn razendpopulair door de sterke kwaliteit-prijs verhouding. 


Producten 1-28 van 55

Pagina
per pagina

Producten 1-28 van 55

Pagina
per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Blokhutten, tuinhuisjes, overkappingen en garages van Outdoor Life worden gemaakt van massief Noord-Europeesvurenhout. Alle weergegeven maten zijn buitenmaten (bij blokhutten inclusief de hoekverbindingen). Hieronder vindt u verschillende modellen. Ieder model kunt u eventueel uitbreiden middels onze optie-module. U heeft hierbij de keuze om te kiezen in dakbedekking, coating, kleur impregnatie, dakgootset, het toevoegen van ventilaiteroosters, houten vloeren en nog veel meer! Mogelijke opties zijn afhankelijk van het model. 

Mogelijkheden

Heeft u interesse in een blokhut van Outdoor life en u wilt tot de koop overgaan? Let dan op een aantal belangrijke zaken. De blokhut wordt namelijk met ramen en deuren en een standaard dakbedekking geleverd. Welke opties zijn voor uw blokhut dan aan te raden? U kunt kiezen uit funderingsbalken die uw blokhut beschermen tegen optrekkend vocht in de wanden. Wij raden aan te kiezen voor kunststof of hardhouten funderingsbalken.

Blokhut dakbedekking

Bij vele blokhutten van Outdoor life wordt dakleer geleverd, dit wordt vaak als onderlaag toegepast of als basis dakbedekking. Daarom adviseren wij dakshingles bij een zadeldak en EPDM bij een plat dak. Deze hebben beide een behoorlijke levensduur en shingles hebben ook een mooie uitstraling. 

Een dakgoot zorgt bij een blokhut voor een gecontroleerde water afvoer, heeft uw blokhut dit niet dan kan het water opspatten tegen de zijkant van uw blokhut wat tot de groene verkleuring van de verf kan leiden.


Dompel impregneren.

Een blokhut van Outdoor life products kun u in de fabriek laten impregneren, Outdoor life kiest hiervoor voor dompel impregneren. Bij dit procedé worden de blokhutten door een band van beits gehaald in de kleur bruin, groen of zwart. Deze Outdoor life hout bescherming moet u zien als voorbehandeling zien waarbij de buitenzijde na plaatsing nogmaals moet worden behandeld.


Montage

Uw gekozen model - eventueel met gekozen opties - wordt geleverd in een bouwpakket. Aan de hand van een eenvoudig handleiding kunt u dit monteren. Kunt u of wilt u liever niet zelf monteren? Dankzij onze handige montageservice verzorgen wij de montage bij u op locatie. Neem contact op voor meer informatie

Bent u opzoek naar een montage handleiding voor een Outdoor Life blokhut of Louche? Klik dan op deze link naar onze download pagina, hier staan alle montage handleidingen. 

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.