• 1e aankoop korting
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom
Kiyoh
8.9
Menu
Winkelwagen

Modern Tuinhuis

Bent u op zoek naar een tuinhuis met een moderne uitstraling? Een strak design, plat dak en moderne kozijnen? Dan bent u bij deblokhut.nl aan het juiste adres, wij hebben een ruim aanbod aan moderne tuinhuizen.


Producten 1-28 van 82

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tuinhuis-Roek-Woodvision
€ 4.577,00 € 4.119,00

Producten 1-28 van 82

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Duurzame materialen

Net zoals in moderne tuinen gebruik wordt gemaakt van nieuwe materialen geldt dit ook voor tuinhuisjes. Een modern tuinhuis wordt niet alleen uitgevoerd in een frisse kleur, er wordt vaak gebruik gemaakt van een luxe houtsoort of materialen met een lange levensduur zoals metaal en kunststof.

 

Van lounge tot opslag

Een modern tuinhuis is vaak op meerdere manieren in te zetten, vaak zien wij dat het overkapte gedeelte van het tuinhuis ingericht wordt als lounge gedeelte. Het ‘binnen’ gedeelte van het tuinhuis doet vaak dienst als berging. Voordat u overgaat tot aanschaf is het goed om alvast een idee te hebben van de manier waarop u het tuinhuis gaat gebruiken, dan kunt u gemakkelijk bepalen wat de afmetingen van de verschillende delen van het tuinhuis moeten zijn.

Gaat u een lounge gedeelte maken van uw moderne tuinhuis? Neem dan eens een kijkje bij alle accessoires die deblokhut.nl kan leveren, zoals een betonnen barbecue of een fijne heatstrip! 

Opbouwen van het tuinhuis

Deblokhut.nl levert een compleet bouwpakket bij u af, het tuinhuis is vervolgens gemakkelijk op te bouwen (ook voor de minder handige klusser). Als u geen omkijken wilt naar de bouw van uw tuinhuis, bestel dan onze montageservice mee.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.