Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Houten tuinhuisjes met plat dak

Een houten tuinhuisje met plat dak heeft een moderne uitstraling, zodat het tuinhuis mooi opgaat in de moderne tuinen van tegenwoordig. De combinatie van strakke lijnen en het platte dak zorgen voor deze uitstraling. Daar komt bij dat het platte dak erg praktisch is, vanwege de beschutting tegen de weersomstandigheden. 


Producten 1-18 van 148

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 148

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tuinhuis met plat dak

Zowel in de zomer als in de winter biedt het platte dak bescherming tegen regen en wind. Dat maakt een tuinhuis met plat dak niet alleen geschikt om als berging of opslag te gebruiken, het tuinhuis kan ook ingezet worden als verlengstuk van de woonkamer. Maak een lounge gedeelte onder het platte dak bijvoorbeeld. Op Deblokhut.nl vindt u een breed assortiment van tuinhuizen met plat dak, onder andere van merken zoals: Interflex, Lugarde en Outdoorlife 

Hoe wordt mijn tuinhuis geleverd?

Ieder tuinhuis dat besteld wordt via deze website wordt compleet geleverd, inclusief alle opties die u aan uw tuinhuis toevoegt. Ramen, deuren, deurbeslag, scharnieren en dakbedekking, alles wordt als één groot bouwpakket bezorgd. Wilt u zich liever niet druk maken om de bouw van het nieuwe tuinhuis? Bestel dan eenvoudig onze montageservice mee, onze experts zetten het tuinhuis binnen no-time in elkaar. Dan hoeft u alleen nog maar te genieten.  

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om uw wensen en ideeën om te zetten in de werkelijkheid. Of uw idee op een kladje staat, of al grotendeels is uitgewerkt; onze specialisten maken er een écht tuinhuis van! Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van een maatwerk tuinhuis.