• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Hoektuinhuis

Met een hoektuinhuis kunt u maximaal de ruimte van de tuin benutten. Doordat een hoektuinhuis strak in de hoek van uw tuin geplaatst kan worden neemt het tuinhuis zo min mogelijk ruimte in beslag. Normaliter heeft een hoektuinhuisje 3 hoeken, de vierde hoek wordt gebruikt voor de deur.


6 producten

per pagina

6 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Heeft u toch een tuinhuis in gedachte dat niet te vinden is op onze site? Neem dan gerust contact met ons op, wij hebben veel contacten en kunnen nagenoeg elk tuinhuis leveren.


Waar moet u op letten bij een hoektuinhuis?

Doordat een hoektuinhuis vaak erg dicht tegen een schutting of heg geplaatst wordt is het van belang dat deze wanden van het tuinhuis goed beschermd worden. Zonnestralen komen hier namelijk niet goed bij, waardoor het hout minder goed kan drogen na een regenbui. Dit is natuurlijk geen probleem wanneer u hier van te voren rekening mee houdt, om de levensduur van uw hoektuinhuis te behouden adviseren wij het volgende:

  • Breng een dakgoot aan, zodat regenwater van het dak niet langs de wanden loopt
  • Breng een goede beits aan vóórdat u het hoektuinhuis plaatst, eenmaal geplaatst komt u moeilijk bij de wanden die in de hoek zijn geplaatst.

Hoe wordt mijn tuinhuis geleverd?

Deblokhut.nl levert uw nieuwe hoektuinhuis als een compleet bouwpakket. Het opbouwen van het tuinhuis is zeer eenvoudig. Het is natuurlijk ook mogelijk om onze montageservice bij te bestellen, dan heeft u geen omkijken naar de montage van het tuinhuis!

De garantie van de hoektuinhuisjes variëren van 3 tot 5 jaar, afhankelijk van het merk. Daarnaast zijn alle tuinhuisjes uit ons assortiment gemaakt van duurzaam, Noord-Europees hout.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.