• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Blokhut Zadeldak Op Maat

Op zoek naar een blokhut met zadeldak? Bij Deblokhut.nl slaagt u zeker. Diverse blokhutten in allerlei soorten en maten zijn verkrijgbaar bij Deblokhut.nl. Bovendien kunnen wij alles maken, in elke maat! De blokhut op maat van uw dromen kan Deblokhut.nl snel en goedkoop leveren en monteren.


Producten 1-28 van 30

Pagina
per pagina

Producten 1-28 van 30

Pagina
per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Wij bieden een groot aantal blokhutten aan, die als standaardmodel te koop zijn maar ook in een uitvoering als tuinhuis op maat geleverd kunnen worden. Dat betekent dat een blokhut als een standaard model bestaat, maar dat eigenschappen zoals maatvoering, houtdikte, plaats en type ramen en deuren enzovoort aangepast kunnen worden. Misschien is er een bij die dicht bij uw wensen komt of die als basis kan dienen voor het model dat u zou willen hebben.


De zadeldak constructie

Een zadeldak is de meest voorkomende dakconstructie bij een tuinhuis in Nederland het dak bestaat uit twee of meer scuine zijden schuine zeiden. Bij ons hebben wij alle type's blokhutten met zadeldak die daarvan zijn afgeleid samengevoegd onder deze categorie. De types in deze categorie zijn het Zadeldak, Mansardedak, WolfskapPiramidedakDrentsekap/Kapschuur en Schilddak.

Houtdikte

De houtdikte van deze constructies kunnen wij leveren naar gelang de eisen die u stelt. Dat betekent dat wij de constructie kunnen leveren in de houtdiktes van 28, 33, 44/45 tot zelfs 68mm. De houtdikte is afhankelijk van de constructie, de belasting en de isolatiewaarde die u nodig heeft. Hoe groter de constructie des te meer gewicht de constructie zal moeten dragen. Wilt u de blokhut verwarmen? Wij adviseren minstens 44mm.

Wandconstructie

De wand van uw blokhut onderscheiden wij in twee verschillende types. Bij de klassieke blokhut constructie worden de uiteinden van de wanden in elkaar verweven. Deze sterke en stabiele constructie is in alle maten leverbaar, en maakt grotere constructies mogelijk. Deze constructie is vaak te herkennen aan de karakteristieke kruisverbinding op de hoeken. De tweede wandconstructie die wij voeren is de strakke hoekverbinding van Lugarde. Deze constructie wordt ook wel de 'prima-constructie' genoemd, en is leverbaar in wanddiktes 28 en 44mm. 

Dakbedekking

Op de blokhut modellen zijn meerder soorten dakbedekking mogelijk standaard zijn alle modellen uitgerust met dakshingles dat is een dakbedekking die het uiterlijk heeft van leistenen en in meerder kleuren geleverd kan worden. Deze dakbedekking is zeer degelijk en heeft een erg goede prijs kwaliteitsverhouding. Wilt u een andere uitstraling of meer levens duur, dan kunt u ook dakpanplaten plaatsen, daken kunnen wij geschikt maken voor dakpannen en zelfs rieten daken zijn leverbaar. Dit alles naar uw specificaties en dus geheel op maat!

Maatwerkaanvraag

Wilt u een gespecificeerde offerte ontvangen? Bij Deblokhut.nl kunt u ons maatwerkformulier invullen. U kunt hierin desgewenst uw voorkeuren en wensen aangeven, waarna wij u een passende offerte zullen sturen. Ga naar ons maatwerkformulier voor meer informatie.

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op! Bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.