WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Tuinhuis met zadeldak:

Oorspronkelijk werden doorgaans alleen tuinhuisjes met een zadeldak gemaakt. Dit traditionele dak is nog steeds erg populair voor nieuwe tuinhuizen. Bij deblokhut.nl vindt u dan ook een ruim assortiment van tuinhuizen met zadeldak, allemaal in verschillende maten en uitvoeringen.

Hoe bestel ik een tuinhuis via deblokhut.nl?

Heeft u een tuinhuis gevonden die aan uw wensen voldoet? Zodra u deze in de winkelwagen plaatst moet u nog enkele opties aanvinken, de kleur van de impregnatie bijvoorbeeld. In deze fase kunt u ook uitrusting van uw tuinhuis verder personaliseren, zo kiest u bijvoorbeeld voor dakshingles of dakpanplaten in plaats van dakleer.

Betaal gemakkelijk en vertrouwd via iDeal, acceptgiro of reken af bij levering. Wij zullen er voor zorgen dat het complete bouwpakket zo spoedig mogelijk bij u geleverd zal worden, zodat u van uw nieuwe tuinhuis kan genieten. Het prefab bouwpakket is zodanig in elkaar gezet dat het tuinhuis gemakkelijk binnen een paar uur is op te bouwen, en dat met maar 2 personen!

 

Advies en maatwerk

Heeft u behoefte aan advies bij het uitzoeken van een tuinhuisje met zadeldak aarzel niet en neem contact op via de "live chat" of laat uw gegevens achter in het "bel me terug formulier" onze specialisten nemen contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Het is ook mogelijk om een tuinhuis op maat te laten maken, als er geen tuinhuis in ons assortiment is die aan uw wensen voldoet. Ook voor maatwerk hebben wij specialisten in dienst die uw idee omzetten in de werkelijkheid.

 

 


Artikelen 1 tot 16 van 23 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 16 van 23 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2