• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Biohort berging Neo

De Neo berging van Biohort worden gemaakt van vuur verzinkt, polyamide gebrandlakte staalplaten en zijn dus van hoge kwaliteit. De bergingen zijn voorzien van een comfortabele deuropening met gasveer en een roetsvrije deurgreep. Met in totaal drie kleurkeuzes zit er voor iedereen wel een mooie berging bij. Ze zijn te bestellen in de kleuren: donkergrijs, kwartsgrijs en zilvergrijs en zijn geheel onderhoudsvrij.


7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Alu-bodemplaat

Voor plaatsing van de Biohort bergingen heeft u een stevige ondergrond nodig. Dit wordt gerealiseerd met de Alu-bodemplaat. De plaat is gemaakt van aluminium en is afgewerkt met een ribbelbodem. Dit zorgt weer voor extra grip wanneer u over de platen heen loopt. De fundering wordt met palen in de grond bevestigt. Daarboven worden de platen geplaatst. De Alu-bodemplaat is geheel optioneel.


Montage

De bergingen van Biohort worden standaard geleverd met een montageset. Deze bestaat uit gereedschap, bevestigingsmateriaal, montagehandleiding, veiligheidshandschoenen en lakstift. Hierdoor is de berging gemakkelijk zelf te monteren. Mocht u er niet uit komen of heeft u geen tijd, dan is er altijd nog de mogelijkheid om het door ons te laten monteren. Een stabiele, waterpas ondergrond is de basis, verdere uitwerking van de montage bespreken we graag met u.


Isolatie van uw berging

Wanneer u voor de binnenwandpanelen heeft gekozen heeft u ook de keuze voor de 40mm dikke isolatie. Deze isolatie wordt nauwkeurig tegen de wanden van uw berging geplaatst. De isolatie wordt vervolgens weer gedekt door de binnenwandpanelen.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.