• Snelle levering
 • Specialist in maatwerk
 • Een ruim assortiment
 • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Biohort StoreMax

De Biohort StoreMax Stalen bergingen zijn uiterst geschikt om bijvoorbeeld uw grasmaaier, vuilcontainers enz. op te bergen! De StoreMax is zeer stijlvol en robuust en zorgt voor een opgeruimde uitstraling van uw tuin!


5 producten

per pagina

5 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Biohort StoreMax uitvoeringen

De StoreMax is leverbaar in drie verschillende grootten B x D x H (cm) en drie verschillende kleuren

 • Type 120 (117 x 73 x 109), Type 160 (163 x 78 x 120), Type 190 (190 x 97 x 136)
 • Zilver Metallic Kwartsgrijs, Donkergrijs De StoreMax is een opbergsysteem dat in twee delen te openen is aan de boven en voorzijde met zeer licht lopende roldeuren.

De roldeuren kunnen afzonderlijk of ter gelijk geopend worden. De sluiting is uitgevoerd met een draaigreep inclusief cilinderslot en reservesleutel De bodem is uitgevoerd in staal die vuurverzinkte is inclusief bevestigingsmateriaal voor verankering.


Biohort StoreMax voordelen

 • Zeer hoge kwaliteit met een stijlvolle uitstraling 
 • Twee roldeuren en profielen uit corrosie bestendig en gecoat aluminium. De zijwanden zijn uitgevoerd vuurverzinkt, polyamide gecoat staal 
 • Regen waterdicht vergrendeling uitgevoerd met cilindersloten. 
 • Roldeuren met lichte bediening door veerondersteuning Eenvoudige montage met behulp van een foto handleiding. 
 • Voor montage wordt het gereedschap meegeleverd 
 • 20 jaar garantie tegen roestvorming 


De StoreMax is zeer stijlvol en robuust en zorgt voor een opgeruimde uitstraling van uw tuin!

Deze Biohort berging is uitgevoerd met stalen zijwanden en bodem die thermische verzinkt is en uitgevoerd met een polyamide coating die onder een hoge temperatuur is aangebracht.

Het tweedelige roldeur systeem uitgevoerd corrosie bestendig en gecoat aluminium samen met de vuurverzinkte stalen delen zorgt dit er voor dat Biohort op dit product 20 jaar garantie tegen roestvorming geeft.

De StoreMax kan geleverd worden in drie uitvoeringen de StoreMax 120, 160 en de 190 en is leverbaar in 3 verschillende kleuren te weten, Zilver Metallic, Kwartsgrijs en Donkergrijs. Afhankelijk van het type zijn er voor de Storemax verschillende opties mogelijk. Voor de het type 120&160 een Hoekschappenset, voor het type 160&190 uitvoering de tussen bodem en voor het type 190 Schappenset.

De Storemax hoeft u nooit te schilderen de berging is levenslang onderhoudsvrij en absoluut regen waterdicht.

De tweedelige roldeur van de StoreMax kunnen separaat geopend worden of te gelijk, wat hem zeer geschikt maakt voor rolcontainers en door de draaigreep met cilinderslot is hij zeer goed en veilig af te sluiten. De Roldeuren zijn zeer makkelijk te openen en te sluiten door de ingebouwde veren die u daarbij helpen en nemen bovendien geen ruimte in zoals openslaande deuren wel doen.

Heeft u vragen? bel 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom lang in Varsseveld op ons showterrein de koffie staat klaar en we helpen u graag

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.