• 1e aankoop korting
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom
Kiyoh
8.9
Menu
Winkelwagen

Biohort Panorama metalen tuinhuis

De Biohort panorama metalen tuinhuis is een krachtig tuinhuis beschikbaar in vijf verschillende afmetingen. De Biohort Panorama wordt gemaakt van twee keer zo dik materiaal als dat van een gemiddeld tuinhuis. Hierdoor gaat het ook langer mee dan andere tuinhuizen. De Panorama tuinhuizen van Biohort zijn uitgerust met roestvrijstalen moeren, bouten en scharnieren en wordt afgesloten met een 3-voudige vergrendeling draaigreep cilindersloten, inclusief reservesleutel.


5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Biohort Panorama metalen tuinhuis opties

De Biohort Panorama is geheel naar eigen smaak samen te stellen. U heeft de keuze uit drie verschillende kleuren bij het bestellen van uw tuinhuis: donkergrijs, kwartsgrijs en zilvergrijs. Daarnaast heeft u ook nog vele verschillende opties die u aan uw tuinhuis toe kan voegen. Een paar voorbeelden hiervan zijn een regenpijpset, gereedschaphouders, electro-montagepaneel en een oprijplaat. Ook kunt u kiezen om verschillende schappen aan de binnenkant van uw tuinhuis toe te voegen voor extra opbergruimte.

Alu-bodemframe

Handig bij het aanschaffen van een Biohort tuinhuis is de alu-bodemframe. De alu-bodemframe zorgt ervoor dat het tuinhuisje op een vlakke ondergrond geplaatst kan worden. Het bodemframe kan worden vast gestort met behulp van de instortankers of worden vastgeschroefd op bijvoorbeeld een betonplaat. Vervolgens wordt hierop de berging geplaatst.

Levering Biohort Panorama metalen tuinhuis

De Biohort Panorama wordt standaard geleverd met een montageset, bestaande uit bevestigingsmaterialen, montagehandleiding, veiligheidshandschoenen en lakstift. Dankzij van deze onderdelen is het tuinhuis gemakkelijk zelf te monteren. Mocht u dit niet zelf willen doen, dan is er altijd nog de optie het door een van onze experts te laten doen. Zij plaatsen dan zorgvuldig uw tuinhuis bij u in de tuin. Graag bespreken we de verdere uitwerking van de montage met u.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.