• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Ontwerp uw blokhut op maat in 3D

Ontwerp eenvoudig de blokhut, tuinhuis of veranda van uw dromen met onze configurator en bekijk het vanuit elk gewenst perspectief! U heeft oneindig veel mogelijkheden. Persoonlijke hulp met uw blokhut op maat? Neem contact met ons op +31(0)315-324435.

Hoe het werkt

Stap 1

Kies uw gewenste buitenverblijf

Kies hierboven uw gewenste buitenverblijf in verschillende dakvormen: blokhut, blokhut met luifel of vrijstaande veranda.
 

Stap 2

Wanden

Hier heeft u de mogelijkheid om de afmetingen, doorsnede, vorm en wanden van het model te wijzigen. De afmetingen kunt u aanpassen door simpelweg op de wanden (in het plattegrond) te klikken of te verslepen.


Door op één van de wanden te klikken, kunt u eventueel een uitbouw, luifel of glasschuifwand toevoegen aan het ontwerp. Op het moment je een luifel of uitbouw toevoegt, kan je de maten hiervan wijzigen door de wand te verslepen in het plattegrond.


Doorgaans heeft u de mogelijkheid om de wanddikte te kiezen (24mm, 44mm) en om de wand te verhogen door extra planken toe te voegen. Dit vindt u linksonder van de configurator.


U kunt naar de volgende stap gaan door rechtsonder op '(3) Daken' te klikken.

 

Stap 3

Daken

Vervolgens kunt u het dak vormgeven. U heeft talloze mogelijkheden in daktype, dakbedekking, noklijn richting en in de kleuren shingles. De indeling hiervan is afhankelijk van het geselecteerde model. Bij daktype heeft u doorgaans de keuze tussen assymetrisch, plat, lessenaar, piramide en zadeldak.


U kunt naar de volgende stap gaan door rechtsonder op '(4) Deuren' te klikken.

Stap 4

Deuren

Onderaan in het venster staan alle deuren die mogelijk zijn bij het betreffende model. Standaard zijn de deuren zeer solide, massief en voorzien van dubbele deuren. U heeft de keuze tussen enkele deuren, dubbele deuren en garagedeuren. Per type deur heeft u tevens nog de keuze tussen verschillende modellen (met of zonder raam en aantal ramen in de deur)


U kunt naar de volgende stap gaan door rechtsonder op '(5) Ramen' te klikken.

 

Stap 5

Ramen

Ook hier kunt u weer onderaan het venster uw blokhut voorzien van uw gewenste ramen. Standaard zijn de ramen voorzien van kwalitatieve dubbel glas (volgens Europese standaard). Indien u uw gewenste raam geselecteerd heeft onderaan het venster, kunt u het raam invoegen door op de plus-teken te klikken in het plattegrond. De plusjes weergeven alle mogelijkheden waar u ramen kunt toevoegen.


Doorgaans heeft u de keuze tussen vaste ramen, uitzetramen, vleugelramen en draai-kiepramen. Wat mogelijk is, is afhankelijk van het model.

 

Stap 6

Behandeling van uw blokhut

U kunt uw blokhut vervolgens laten behandelen. Dit verlengt de levensduur van uw blokhut aanzienlijk. Elke behandelingsmethode heeft zijn eigen voordelen. Bij Deblokhut Configurator heeft de volgende mogelijkheden:

  • - Impregneren via keteldruk: Verdere behandeling zoals beitsen is niet meer nodig als u voor deze behandelmethode kiest
  • - Impregneren via sproeien: Zowel binnen als buitenzijde wordt besproeid. Alle moeilijke plekken waar u niet bij komt worden geïmpregneerd.

Bekijk alle voordelen op Deblokhut configurator door bij het betreffende onderdeel op (i) te klikken.


Selecteer onderaan in het venster de soort behandeling die u wenst en de kleur. De kleur is ook weer afhankelijk van de methode. Tevens heeft u de keuze om de deuren en ramen te behandelen.

Stap 7

Extra opties

De basis staat! Nu is het tijd om uw ontwerp te voorzien van de juiste afwerking. Veel hiervan is gratis inbegrepen, denk hierbij aan dakshingles, deurbeslag en dakafwerking.


U heeft onder andere de keuze om het deurbeslag te wijzigen, deuren/ramen laten inzagen, binnenvloer leggen, beits bij te bestellen of wanneer u de blokhut zelf gaat impregneren kunt u kiezen een impregnant te bestellen.

Onze blokhut configurator is niet compitabel met uw mobiele device. Gelieve te gebruiken op uw desktop/laptop.
Inspiratie pagina
Sluitenonderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.