• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Blokhut op maat met plat dak

Blokhut met plat dak kopen? Deblokhut.nl beschikt over een ruime keuze aan plat dak blokhutten. Bovendien kunnen wij alles op maat maken!  


Producten 29-56 van 121

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 29-56 van 121

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Wij bieden een groot aantal blokhutten aan, die als standaardmodel leverbaar zijn maar ook in een uitvoering die is aangepast aan uw wensen. Dat betekent dat een blokhut als een standaard model bestaat, maar dat de maatvoering, houtdikte, plaats en type ramen en deuren enzovoort op uw eisen aangepast kunnen worden. Misschien is er een blokhut bij die dicht bij uw wensen komt of die als basis kan dienen voor het model dat u zou willen hebben.


Blokhut met plat dak met zijluifel 

De blokhut met plat dak is een van de meest verkochte tuinhuizen in Nederland en vooral de blokhut met luifel heeft een grote vlucht genomen. Het genieten van de tuin en het combineren van het binnen leven en het buitenleven is zeer populair. De blokhutten met daaraan gekoppeld een luifel met een achterwand geven de mogelijkheid om langer te genieten van de lange warme zomeravond en geven schaduw op het warmste moment van de dag. Een van de meest verkochte modellen hierbij zijn de blokhutten uit de Mimas serie van Grandcasa of bijvoorbeeld de blokhut Jake van Lugarde. Bijde zijn op maat aanpasbaar en uitrijstbaar met vele opties zoals verschillende houtdiktes, houtenvloeren, isolatie en houtbehandelingen zoals dompel inpregneren.


Wanddiktes naar keuze

De houtdikte van deze constructies kunnen wij leveren naar gelang de eisen die u stelt. Wij kunnen uw constructie leveren in de houtdiktes van 28, 33, 44/45 tot zelfs 68mm. De houtdikte is afhankelijk van de toepassing van uw blokhut, de belasting en de isolatiewaarde die u nodig heeft. Hoe groter de constructie des te meer gewicht de constructie zal moeten dragen. Wilt u de blokhut verwarmen? Wij adviseren minstens 44mm.

Wandconstructie

Bij de blokhut onderscheiden wij in twee verschillende hoek construties van de blokhutten een is de blokhut constructie en de strakke hoek ook wel Prima constructie. Bij de klassieke blokhutconstructie worden de uiteinden van de wanden in elkaar verweven. Deze sterke en stabiele constructie is in alle maten leverbaar, en maakt grotere constructies mogelijk. Deze constructie is vaak te herkennen aan de karakteristieke kruisverbinding op de hoeken. De tweede wandconstructie die wij voeren is de strakke (Prima) hoekverbinding van Lugarde. Deze constructie wordt ook wel de 'prima-constructie' genoemd, en is leverbaar in wanddiktes 28 en 44mm. 

Dakbedekking

Op de blokhut modellen zijn meerder soorten dakbedekking mogelijk standaard zijn alle modellen uitgerust met EPDM folie at!

Maatwerkaanvraag

Wilt u een gespecificeerde offerte ontvangen? Bij Deblokhut.nl kunt u ons maatwerkformulier invullen. U kunt hierin desgewenst uw voorkeuren en wensen aangeven, waarna wij u een passende offerte zullen sturen. Ga naar ons maatwerkformulier voor meer informatie.

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op! Bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.