• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Producten 1-28 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Bent u op zoek naar een blokhut of tuinhuis geschikt voor gebruik als tuinkantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een ruime selectie aan blokhutten en tuinhuizen die zeer geschikt zijn als werkruimte.

Houten tuinkantoor op maat

U kunt onze blokhutten en tuinhuizen op maat bestellen, maar wij hebben ook standaard tuinkantoren. Wij hebben veel ervaring met de merken Lugarde en Woodpro en zowel de tuinhuizen als de blokhutten die zij produceren zijn zeer geschikt voor de toepassing tuinkantoor, ze zijn namelijk makkelijk aan te passen tot de ideale werkplek.

Deze blokhutten en tuinhuizen beschikken altijd over dubbelglas, u kunt kiezen uit meerdere houtdiktes, afmetingen en dakconstructies. Daarna maakt u naar keuze uw tuinkantoor compleet door bijvoorbeeld te kiezen voor een houten vloer, dakisolatie, vloerisolatie, coating of impregnatie en eventueel montage.  

Kosten Tuinkantoor

Om de kosten van uw tuinkantoor te bepalen maken wij graag een offerte voor u.

Samen met u ontwerpen wij uw ideale tuinkantoor met behulp van onze configurator. Wij kunnen dan zeer snel een ontwerp van uw tuinkantoor maken compleet met bijbehorende kosten plaatje.

Naast een tuinkantoor zijn er voor deze constructies ook andere toepassingen, zoals werkplaats, mantelzorgwoningen of een atelier. Natuurlijk bezorgen wij uw tuinkantoor op het vasteland van Nederland en België. Heeft u nog vragen, mail of bel ons we helpen u graag verder!

Link naar Lugarde tuinkantoor.© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.