• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Blokhut met veranda

Een droomtuin begint met een prachtige blokhut. Wat dacht u van een blokhut met veranda die helemaal ontworpen is in uw stijl? Blokhut.nl biedt hoogwaardige blokhutten met veranda van kwalitatieve merken tegen scherpe prijzen, zowel standaard als maatwerk.


Producten 1-28 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Blokhut met veranda op maat

De grootte tussen de bergruimte en leefruimte is een persoonskwestie. Staat uw geschikte blokhut met veranda er niet tussen? Bij Deblokhut.nl is maatwerk mogelijk. Wij kunnen het volledige project begeleiden, van oriëntatie tot sleuteloverdacht. 


Voordelen van een blokhut met veranda

U kiest een blokhut met zowel opbergruimte en een extra woon- leefomgeving, waar u heerlijk in de zomer kan ontspannen. Uw tuin krijgt hierdoor een extra warme uitstraling. Bij Deblokhut.nl zijn meerdere soorten en maten blokhut met veranda verkrijgbaar. Houdt hierdoor rekening met het volgende:

  • Kiest u voor een blokhut met veranda met een plat dakpiramidedak of misschien wel een zadeldak? Iedere dak heeft een eigen uitstraling en voordelen.
  • Hoe groot wilt u de bergruimte hebben in combinatie met de open ruimte? Wilt u juist een extra grote opslag met een kleine zitgedeelte of juist andersom? Staat uw gewenste maat er niet tussen, neem dan contact op zodat onze specialisten u van het juiste advies kunnen voorzien.
  • Verschillende opties kunt u aangeven bij uw aankoop, onder het kopje “Kies uw opties..”. Hier kunt u onder andere aangeven of u de blokhut met veranda geïmpregneerd wil hebben, wat voor dakbedekking en of u gebruikt wilt maken van onze montageservice.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.