• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Blokhut met Wolfskap

Zoekt u een rustieke blokhut met een landelijke uitstraling, dan is de blokhut met Wolfskap misschien wat voor u? Het type is de ideale blokhut in een tuin met een landelijke uitstraling. Hij beschikt over een dak met een vrij steile dakhelling,een driehoekig schilddak aan voor en achterzijde. De karakteristieke bouwstijl is vooral bekend door de landelijke bebouwing in de buitengebieden van Nederland.


8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Wolfskap Blokhut Country

Het blokhut merk Grandcasa levert al vele jaren een serie blokhutten met deze karakteristieke kap onder de naam Country. De Country blokhutten zijn blokhutten op maat. Dit wil zeggen, dat u deze blokhutten kunt laten aanpassen in onder andere de houtdikte, afmeting, ramen en deuren en natuurlijk montage.

De Country blokhutten kunt u standaard bestellen, dit is een serie van 12 die reeds ontwerpen zoals de GavrinisMalbanJersey en de Castel. U kunt deze blokhutten ook gebruiken als inspiratiebron waaraan u uw eigen maatvoering, afwerking en dus uw eigen sfeer en uitstraling geeft die ideaal voor uw toepassing is. 

Hoe besteld u Country op maat?

Het handigste is, om ons een schets te sturen per mail van uw blokhut op maat met bijvoorbeeld Country Castille als uitgangspunt en met daarop de gewenste aanpassingen in maat, opties, ramen en deuren, houtdikte enze. Wij maken aan de hand van deze gegevens een passende offerte met een scherpe prijs.

Wilt u een offerte aanvragen voor uw Wolfskap blokhut Country al dan niet op maat mail ons [email protected] of bel ons 0315-324435. 

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.