• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Kapschuur

Kapschuren nemen de laatste jaren op een explosieve manier in populariteit toe. Ze stralen klasse uit, en zijn uitzonderlijk; robuust gecombineerd met landelijk. Bovendien is de levensduur van een kapschuur erg lang. Bij voldoende onderhoud kunt u met gemak zo'n twintig jaar plezier hebben van uw stulpje!


12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Vooral het uiterlijk maakt een kapschuur bijzonder. Kapschuren beschikken over een zadeldak, dat over de breedte gesitueerd is. Dit zorgt voor een eigentijds uiterlijk, zoals u dit niet vaak treft.


De kapschuur in vele soorten en maten

De kapschuur is in vele soorten en maten te verkrijgen. Dit kenmerkt dan ook het veelzijdige karakter van de kapschuur. Wilt u op warme zomerdagen heerlijk onder een overkapping vertoeven? Of wilt u liever bijvoorbeeld uw tuingereedschappen of fietsen veilig en eenvoudig opbergen? Alles is mogelijk. Sommige kapschuren beschikken over een berging, sommige over een overkapping, en andere schuren hebben zowel een berging als overkapping.


Kwaliteit met een lange levensduur

Kapschuren zijn ook te verkrijgen in het duurzame Lariks/Douglas hout. Dit hout is één van de hardste Europese naaldsoorten, en heeft onbehandeld al een levensduur van minstens 15 jaar. De kenmerkende kleur van dit hout zorgt voor een stoer uiterlijk van dit type kapschuren. Kijk bijvoorbeeld eens bij Kapschuur Recife. De schuur is met haar breedte van 500cm relatief groot, en beschikt over een grote berging aan de linkerzijde.

Heeft u een kapschuur gezien, maar is de maat toch niet helemaal naar uw wens? Prefereert u andere deuren en ramen? Alles is mogelijk! Uw wens is onze missie. Laat u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden, en bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.