• 1e aankoop korting
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom
Kiyoh
8.9
Menu
Winkelwagen

Tuinpaviljoen

De keuze voor houten tuinpaviljoen wordt vaak gedaan nadat er ervaring is opgedaan met een partytent of een zonnen doek. Deze geven een prima bescherming tegen de zon maar zijn geen permanente waarde voor uw tuin. 


20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Een houten tuinpaviljoen is dat wel deze zijn goed bestand tegen alle weersinvloeden en gaan jaren mee. Zo kunt u genieten van alle seizoenen en hoeft u bij het eerste windje uw zitje af te breken.


Houten tuinpaviljoen op maat.

Deblokhut.nl levert een groot aantal blokhutten op maat hierbij kunt u de afmeting, houtdiktes en bijvoorbeeld tussen wanden kiezen. Dit is mogelijk met een houten tuinpaviljoen van onder andere de merken Grandcasa en Lugarde. Deze merken maken het mogelijk om een vrijstaand paviljoen op maat te bestellen maar ook met een berging. Kijk dan dan de categorie blokhut met zijluifel.

Tuinpaviljoen kopen?

Het kopen van een paviljoen op maat voor uw tuin is een is voor veel mensen beste een stap. Het is in de eerste plaats best een grote investering en het kan natuurlijk ook beste complex zijn zeker bij een paviljoen op maat.

Hiervan is Deblokhut.nl zich terdege bewust en wij streven er dan ook naar om u vanaf het begin te ondersteunen bij het kopen van uw droom paviljoen. Wij merken dat veel klanten het prettig vinden om persoonlijk hun wensen te bespreken. Dit kan natuurlijk altijd per telefoon maar zeker bij een houten Paviljoen op maat doen wij dit graag onder het genot van een kop koffie bij ons in de showroom.

Heeft u besloten welke houten Paviljoen u gaat kopen dan kunt u kiezen voor zelf montage maar mocht u dit niet zien zitten, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. De bouwpakketten op maat of standaard zijn prima zelf op te bouwen maar onze montage teams kunnen uw zorgen ook prima uit handen nemen.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.