• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

De Canopia Skylight is een ruim en licht tuinhuis, dat wordt gekenmerkt door het transparante dak van polycarbonaat. Hierdoor 10% van het natuurlijke licht doorgelaten en heeft u dus overdag geen electrische verlichting nodig. De Skylight is beschikbaar in verschillende maten en kleuren en kan worden gebruikt als tuinhuis, werkplaats, opslagruimte voor bijvoorbeeld tuingereedschap.

ot slot is er nog de Rubicon, een modern en stijlvol tuinhuis dat in elke tuin een blikvanger zal zijn. Het tuinhuis is volledig opgebouwd uit hoogwaardige kunststof panelen, die bestand zijn tegen weer en wind. De Rubicon heeft een plat dak en grote ramen, die voor een ruimtelijk gevoel zorgen. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen, waardoor het perfect kan worden aangepast aan de stijl van de tuin en het huis.

De Yukon is een ander populair model van Canopia, dat vooral gewaardeerd wordt om zijn ruimte en veelzijdigheid. Het biedt voldoende ruimte voor allerlei activiteiten, van het opbergen van tuingereedschap of het opbergen uw fietsen. Het tuinhuis heeft een hoog plafond en is voorzien van een dubbeke deur, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. De Yukon is beschikbaar in verschillende afmetingen, waardoor er voor iedereen wel een geschikt model te vinden is.

Kortom, Canopia biedt met de Skylight, de Yukon en de Rubicon drie kwalitatieve en veelzijdige modellen kunststof tuinhuizen aan, die een perfecte aanvulling zijn op elke tuin.


© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.