• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Belangrijke informatie omtrent corona


Onze showroom is t/m 14 januari 2022 gesloten.


Uiteraard zijn we gewoon telefonisch, per chat en per e-mail bereikbaar!

U kunt dus gewoon bij ons terecht met al uw vragen of voor het opvragen van een prijsopgave.


Levertijd

Onze producten hebben een langere levertijd dan normaal. Dit is per product en per merk verschillend. Hierdoor kunnen we niet altijd een exacte levertijd geven. Voor meer informatie over de actuele (verwachte) levertijden kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het afleveren van onze producten in Nederland en België gaat vooralsnog gewoon door. We hebben nauw contact met onze leveranciers en houden u uiteraard op de hoogte over de actuele levertijden.


Montage

Nederland

De geplande montageafspraken gaan gewoon door. Indien dit verandert laten we u dit direct weten, zodat er een nieuwe afspraak gemaakt kan worden. Voor de veiligheid van onze monteurs en uzelf vragen we u om onze monteurs geen hand te geven, 1,5 meter afstand te houden en te betalen per pin of via de link in de e-mail.


België

Producten worden nog wel afgeleverd bij onze Belgische klanten, maar we voeren hier (tijdelijk) geen montagewerkzaamheden uit. Het is wel mogelijk om onder voorbehoud een afspraak te maken voor een moment wanneer de maatregelen het weer toelaten.


We wensen u veel sterkte met de lockdown en hopen u zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen in onze showroom.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.