• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Gardival blokhutten & tuinhuisjes

Het Belgische fabrikaat Gardival is al enkele jaren een vaste waarde voor Deblokhut.nl. Al geruime tijd leveren zij zeer mooie moderne, tijdloze tuinconstructies van Belgische degelijkheid en kwaliteitkwaliteit. Gardival blokhutten en tuinhuisjes onderscheidt zich door kwaliteit, originaliteit en vakmanschap.


Geen producten gevonden voor deze selectie.


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Het merk Gardival heeft voor iedere smaak een constructie, van een klassieke blokhut tot een paneelbouw tuinhuis met een zeer origineel ontwerp en alles er tussen in. Daarnaast is maatwerk mogelijk en kunt u met uw Gardival Constructie iedere maatvoering en uitvoering maken zoals u die zou wensen.

Bestelt u een Gardival blokhut of tuinhuis dan wordt deze geheel op aanvraag geproduceerd. Gardival heeft de kwaliteit in huis om in relatief geringe tijd uw eigen variant van een blokhut of paneelbouw tuinhuis te produceren. Daarnaast beschikt uw Gardival constructie ook over de nodige duurzaamheid. Ieder tuinhuis of blokhut is uitgevoerd in PEFC gecertificeerd Noord Europees Grenen hout van de allerbeste kwaliteit. Bovendien kan men ieder product af fabriek KOMO keur druk laten impregneren zodat uw tuinhuis gegarandeerd een lange levensduur heeft.


Modern tuinhuis

Gardival beschikt over een zeer mooie serie moderne tuinhuizen. Deze platte daken constructies zijn meestal van paneelbouw. Neem bijvoorbeeld het zeer strakke en dakoverstek loze Exterior tuinhuis en het nieuwe Vintage tuinhuis. Daarnaast zijn er ook constructies van het type stapelbouw zoals alle Alpha Systeem constructies waarbij de wanden vrij kunnen uitzetten zoals bij een blokhut. Modellen als tuinhuis Kubic, First, Primus en Modern serie zij hebben een moderne uitstraling en beschikken wel of niet over een dakoverstek.


Traditionele blokhut

Gardival levert natuurlijk ook de traditionele blokhut, dit type blokhut beschikt over de zogenoemde oortjes op de hoekverbinding en meestal een zadeldak. Deze blokhutten beschikken standaard over een shingle dak maar dakpanplaten zijn ook af fabriek leverbaar.
Met het beroemde Alpha systeem is het tegenwoordig ook mogelijk om een blokhut met een strakke hoekafwerking te bestellen. Een goed voorbeeld hiervan is de Venus een blokhut met een scherpe nokhoek optioneel een luifel en natuurlijk in meerdere maten.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.