• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Globel Metalen Tuinhuizen en Schuren

Globel is een Australisch merk van metalen tuinhuizen dat bekend staat om zijn kwaliteit duurzame constructies en uitgebreide assortiment. Bij Globel begrijpen men dat uw tuinhuis meer is dan alleen een opslagruimte; het is een uitbreiding van uw leefruimte, een plaats van rust en functionaliteit. Daarom bieden wij een breed scala aan metalen tuinhuizen die zijn vervaardigd met precisie en vakmanschap, waardoor ze perfect zijn voor elke tuin.

Kenmerk van Globel metalen Tuinhuizen

Globel's onderscheidende kenmerk ligt in het gebruik van 0.3 mm staal voor de constructie van onze tuinhuizen. Dit staal is niet alleen stevig, maar ook speciaal ontworpen met een uniek profiel dat extra stabiliteit en duurzaamheid biedt. Het staal van Globel metalen tuinhuizen ondergaat een vuurverzinkingsproces, gevolgd door meerdere lagen lak in verschillende kleuren. Deze coating wordt met hoge temperaturen aan het staal gehecht, wat resulteert in een robuuste afwerking die bestand is tegen de elementen.

Globel is zo overtuigd van de kwaliteit van zijn producten dat ze een garantie van 15 jaar bieden tegen doorroesten. Dit is een weerspiegeling van ons vertrouwen in de duurzaamheid van onze metalen tuinhuizen. De overlappende panelen, versterkte hoeken en zorgvuldig geplaatste schroeven zorgen ervoor dat er geen scherpe punten in de binnenruimte aanwezig zijn, waardoor uw veiligheid altijd gewaarborgd is.


Bij Globel streven we naar gebruiksgemak, daarom worden deuren zo veel mogelijk voorgemonteerd geleverd. Bovendien minimaliseren we het gebruik van kunststof kleine onderdelen, waardoor de focus ligt op duurzame materialen die jarenlang meegaan. Kies voor Globel Metalen Tuinhuizen en Schuren voor een combinatie van stijl, functionaliteit en betrouwbaarheid in uw buitenruimte. Ontdek vandaag nog ons assortiment en investeer in een tuinhuis dat de tand des tijds doorstaat.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.