• 1e aankoop korting
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom
Kiyoh
8.9
Menu
Winkelwagen

Grandcasa blokhutten & tuinhuisjes

Het merk Grandcasa, ook wel bekend onder de naam Chalet Center is gerenommeerde producent als het gaat om blokhutten op maat, recreatiewoningen of houten garages. Deze blokhutten kunt u helemaal aanpassen aan uw eigen wensen en voorkeuren. 


Geen producten gevonden voor deze selectie.


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Of het nu gaat om kleine blokhutten voor opslag van tuingereedschappen, of grote blokhutten om bijvoorbeeld een tuinatelier of thuiskantoor in te maken, alles is mogelijk met de variatie van Grandcasa. Iedereen vindt zijn of haar droomblokhut tussen het enorme gamma dat Grandcasa te bieden heeft.


Grandcasa heeft een aantal blokhutten die gestandaardiseerd zijn maar deze worden maar zelden verkocht. Meestal worden deze blokhutten in maat, houtdikte, dakbedekking, ramen en deuren totaal aangepast naar de voorkeuren zoals u deze heeft. 


Grandcasa kan uw blokhut afhankelijk van de grootte en persoonlijke voorkeur leveren in de houtdiktes 33, 45, en 56 mm. Wilt u uw blokhut gaan gebruiken als kantoor of recreatiewoning dan kunt u niet alleen kiezen voor 56 mm houtdikte, maar ook voor een houten vloer, dakisolatie en vloerisolatie. Zaken als ramen en deuren met driepuntssluiting en, isolatie glas zijn ook vaak gekozen opties.


Grandcasa Classic serie

Grandcasa heeft binnen zijn pakket de Classic lijn. Dit zijn blokhutten die te herkennen zijn aan het klassieke zadeldak bedekt met dakshingles of optioneel dakpanplaten. Uit te breiden met vele accessoires en opties, zoals een houten vloer, dakgootset of zolder.


Grandcasa Cosmos serie

Zoekt u een blokhut met een plat dak dan is de blokhut Cosmos wat voor u. Dit is een blokhut met de zeer degelijke EPDM dakbedekking. De Mimas is een serie gestandaardiseerde blokhutten met een zijluifel.


Cottage stijl.

Zoekt u een blokhut met een zadeldak met een zeer scherpe nokhoek in de Engelse stijl dan is de Cottage serie wat voor u. Een zeer bekende blokhut uit die serie is de Montserrat.


Grandcasa heeft verder blokhut garages die leverbaar zijn tot een maat van 600 x 1000 cm zowel in plat dak als zadeldak en als u hem nog groter wilt kan dat op aanvraag ook.


Deblokhut.nl levert al vele jaren Grandcasa blokhutten en nog belangrijker; onze klanten hebben hier zeer goede ervaringen mee. Dus heeft u iets gezien wat u mooi vindt op onze site of ergens anders stuur ons dan een mail met daar in een schets van uw ideale Grandcasa blokhut.  Wij gaan hier mee aan de slag.


Wat zijn de meest gevraagde blokhut opties bij Grandcasa?

Opties & voor delen (Link brochure)

- De houtdikte van uw blokhut in 33, 45 of 56mm

- De afmeting van de blokhut met eventuele binnenwanden

- Een luifel of veranda aan uw blokhut?

- De uitvoering van het dak, denk aan plat dak, zadeldak of piramidedak

- De dakbedekking zoals dakshingles, dakpanplaten, EPDM folie of het aanpassen van de constructie voor dakpannen.

- Verschillende Grandcasa blokhut deuren en ramen.

- Montage van blokhutten is mogelijk, wij monteren alle blokhutten van dit merk en ondersteunen u in het maken of laten maken van het fundament.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.