• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

16 producten

per pagina

16 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Bent u opzoek naar een hoogwaardig kunststof tuinhuis dan bent u bij het merk Grosfillex aan het goede adres. Het merk Grosfillex is al jaren bekend van hun tuinstoelen en hoogwaardige kunststof bekleding voor badkamers voor de professionele markt. De stap om hoogwaardige kwaliteits tuinhuizen van kunststof in de markt te zetten was dan ook een kleine. 

Grosfillex tuinhuis review

De reviews die wij over de Grosfillex tuinhuizen kregen waren lovend, veel merken die wij kennen in deze markt zijn vaak van "camping" kwaliteit. Dat kan van de kunststof tuinhuizen van Grosfillex niet gezegd worden. De tuinhuizen van Grosfillex hebben een mooi afwerking en zijn zeer degelijk uitgevoerd met 26 mm dikke PVC panelen, het dak is versterkt met een metalen frame wat hem bij uitstek geschikt maakt voor ons klimaat. Bovendien beschikken de Grosfillex tuinhuizen over degelijke sloten die bij kunststof tuinhuizen zeker niet grbuikelijk zijn. Grosfillex geeft 10 jaar garantie op zijn tuinhuizen en dat maakt deze tuinhuizen een product waar deblokhut.nl graag achter staat.

Grosfillex verkooppunten

Deblokhut.nl is een verkooppunt voor het complete tuinhuis gamma van Grosfillex tuinhuizen wij leveren de volgende kunststof tuinhuizen: de Deco serie, de Utility en de mooie houtlook Sherwood serie. Heeft u vragen bel 0315-324435 of mail ons op [email protected]. Wij staan u graag te woord.

Link naar product film Grosfillex tuinhuizen.

Link naar Grosfillex Sherwood tuinhuizen.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.