BLOKHUT AANBIEDING T/M 27 JUNI 2021

Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Producten 1-18 van 93

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 93

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hillhout tuinhuisjes & blokhutten

Tuinhuis Sydney

Het meest bekende tuinhuis van de Hillhout is de Sydney serie dit type tuinhuis is in meerdere maten te leveren heeft een bijzonder design en is standaard KOMO-keur geïmpregneerd. Tuinhuis Sydney is uit te rusten met een luifel die op zijn beurt op uw wensen aan te passen is met de bekende Hillhout schermen zoals het Shutterscherm uit de Excellent serie.

Douglas Excellent tuinhuizen

Een geheel nieuwe ontwikkeling zijn de Douglas Excellent tuinhuizen, deze tuinhuizen zijn uitgevoerd met het zeer weerbestendige Douglas hout. Het design van dit tuinhuis is zeer modern en strak, dankzij het gebruikte van het rhombusprofiel en zware palen op de hoeken.
De Douglas Excellent tuinhuizen zijn uitgevoerd in een uitvoering met een enkele deur met raam dit is tuinhuis Melbourne Excellent. De uitvoering met een dubbel deur is tuinhuis Adelaide Excellent. Beide tuinhuizen zijn natuurlijk leverbaar in meerdere maten en met een luifel afmetingen met achterwand. Ook is het bij de Douglas Excellent tuinhuizen aan te raden om een extra behandeling te geven in de form van een groene impregnatie.