• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Hillhout tuinhuisjes & blokhutten

Hillhout heeft de slogan "van Hillhout voor tuinliefhebbers". Deze Slogan geeft goed weer wat de doelstelling dit mooie merk voor tuinhuizen, overkappingen en andere tuinproducten die zij leveren. Hillhout levert namelijk tuinhuizen voor mensen die op zoek zijn naar producten van topkwaliteit met een unieke vormgeving.

Een tuinhuis van Hillhout onderscheidt zich door moderne vormgeving en hoge kwaliteit met en een nette afwerking. Dit herkent u bijvoorbeeld aan de RVS schroeven en het KOMO-keur bij de druk geïmpregneerde producten, alsook het logo op ieder tuinhuis.


Geen producten gevonden voor deze selectie.


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Tuinhuis Sydney

Het meest bekende tuinhuis van de Hillhout is de Sydney serie dit type tuinhuis is in meerdere maten te leveren heeft een bijzonder design en is standaard KOMO-keur geïmpregneerd. Tuinhuis Sydney is uit te rusten met een luifel die op zijn beurt op uw wensen aan te passen is met de bekende Hillhout schermen zoals het Shutterscherm uit de Excellent serie.

Douglas Excellent tuinhuizen

Een geheel nieuwe ontwikkeling zijn de Douglas Excellent tuinhuizen, deze tuinhuizen zijn uitgevoerd met het zeer weerbestendige Douglas hout. Het design van dit tuinhuis is zeer modern en strak, dankzij het gebruikte van het rhombusprofiel en zware palen op de hoeken.
De Douglas Excellent tuinhuizen zijn uitgevoerd in een uitvoering met een enkele deur met raam dit is tuinhuis Melbourne Excellent. De uitvoering met een dubbel deur is tuinhuis Adelaide Excellent. Beide tuinhuizen zijn natuurlijk leverbaar in meerdere maten en met een luifel afmetingen met achterwand. Ook is het bij de Douglas Excellent tuinhuizen aan te raden om een extra behandeling te geven in de form van een groene impregnatie.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.