• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Interflex Sauna's en Hottubs

Bij Interflex begrijpen we het belang van ontspanning en het creëren van een oase van rust in uw eigen leefomgeving. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment van wellness producten, waaronder buitensauna's op basis van een blokhut, barrel sauna's, binnensauna's en hottubs, om u te helpen ontstressen en tot rust te komen.


28 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

28 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Buitensauna's naar keuze

Onze buitensauna's op basis van een blokhut zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook duurzaam en functioneel. Met behulp van hoogwaardige houtsoorten en geavanceerde isolatietechnieken zorgen we ervoor dat uw sauna bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een heerlijke sauna-ervaring.

De barrel sauna's zijn een unieke toevoeging aan ons assortiment. Hun karakteristieke tonvorm zorgt niet alleen voor een opvallend ontwerp, maar ook voor een efficiënte warmtecirculatie. Dit betekent dat u binnen no-time kunt genieten van de weldadige warmte en ontspanning die een sauna te bieden heeft.

Zoekt u een binnen sauna?

Voor wie de voorkeur geeft aan een sauna binnen in huis, hebben we een prachtige selectie van binnensauna's. Deze sauna's zijn voorzien van moderne gemakken, zoals digitale bedieningspanelen en sfeervolle verlichting, waardoor u in alle comfort kunt genieten van uw persoonlijke wellnessmoment.

Houten hottubs 

En wat is er nu ontspannender dan het badderen in een hottub? Onze houten hottubs bieden de ultieme ontspanning en laten u wegzakken in warm water, omringd door natuurlijke materialen en een serene sfeer.

Bij Interflex staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Onze wellness producten zijn met zorg ontworpen en vervaardigd, met oog voor detail en duurzaamheid. Of u nu kiest voor een buitensauna op basis van een blokhut, een barrel sauna, een binnensauna of een hottub, met onze producten creëert u uw eigen stukje paradijs om te ontspannen en tot rust te komen, en dat alles gewoon in uw eigen tuin of woning.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.