• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Blokhut met plat dan in verschillende houtdiktes

De Interflex blokhutten zijn verkrijgbaar in drie houtdiktes: 28 mm, 40 mm en 50 mm. De keuze voor een specifieke dikte hangt af van uw behoefte aan isolatie en duurzaamheid. De 28 mm blokhutten zijn ideaal voor seizoensgebonden gebruik, zoals het opbergen van tuingereedschap of het creëren van een speelruimte voor kinderen. Als u op zoek bent naar een betere isolatie en een stevigere constructie, bieden de 40 mm en 50 mm opties meer stabiliteit en duurzaamheid.

Impregnatie of coaten van uw blokhut

Om ervoor te zorgen dat uw blokhut lang meegaat en bestand is tegen weersinvloeden, biedt Interflex de optie van houtbehandeling met impregnatie. Deze behandeling beschermt het hout tegen schimmel, insecten en andere vormen van verval. Door het impregneren van het hout wordt de levensduur van uw blokhut verlengd, waardoor u er jarenlang van kunt genieten zonder zorgen over verval of schade.

Naast de houtbehandelingsoptie biedt Interflex ook een scala aan kleuren voor het coaten van de blokhutten. Of u nu de voorkeur geeft aan een natuurlijke houtlook, een moderne grijstint of een levendige kleur die past bij uw tuin, er is altijd een kleur die aan uw esthetische voorkeuren voldoet. Het coaten van de blokhutten helpt niet alleen bij het beschermen van het hout tegen weersinvloeden, maar geeft ook een gepersonaliseerde uitstraling aan uw buitenruimte.

nterflex blokhutten met plat dak bieden een scala aan mogelijkheden om uw buitenruimte te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar extra opbergruimte, een kantoor aan huis, een fitnessruimte of een ontspanningsruimte, deze blokhutten bieden de flexibiliteit en duurzaamheid die u nodig heeft. Met verschillende houtdiktes, houtbehandelingsopties en kleuren om uit te kiezen, kunt u uw blokhut aanpassen aan uw specifieke behoeften en smaak.

Kies vandaag nog voor Interflex blokhutten met plat dak en ontdek de eindeloze mogelijkheden die ze bieden om uw buitenruimte te transformeren in een functionele en stijlvolle omgeving. Geniet van de schoonheid van het buitenleven met een Interflex blokhut die perfect bij uw levens© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.