• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Paviljoenen en priëlen

De Interflex paviljoenen, ook wel bekend als priëlen, zijn prachtige constructies vervaardigd van hoogwaardig Noord-Europees vuren hout. Met hun verfijnde ontwerp en diverse mogelijkheden bieden deze paviljoenen een elegante en functionele toevoeging aan elke tuin. Het gebruik van Noord-Europees vuren hout geeft de Interflex paviljoenen een natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Dit hout staat bekend om zijn sterke en stabiele eigenschappen, waardoor de paviljoenen bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Bovendien biedt het vuren hout een uitstekende basis voor verdere aanpassingen en afwerkingen.


8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Interflex Coaten compleet

Een belangrijke optie voor de Interflex paviljoenen is de mogelijkheid om ze af fabriek tweezijdig te laten coaten. Deze coating biedt extra bescherming tegen vocht, schimmel en insecten, wat voor een lange levensduur van uw paviljoenen zorgt. Daarnaast zorgen de vele kleuren coating voor een mooie afwerking en vereenvoudigt het onderhoud. Hierdoor behouden de paviljoenen hun frisse uitstraling en zijn ze gemakkelijker te onderhouden, zonder regelmatige behandelingen.

De Interflex paviljoenen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de eigenaar. Ze kunnen dienen als overdekte zithoeken in de tuin, waar men kan ontspannen en genieten van de natuur. Daarnaast kunnen ze worden gebruikt als elegante buitenkeukens, waar familie en vrienden samenkomen voor gezellige barbecues en diners. De paviljoenen kunnen tevens fungeren als beschutte speelruimtes voor kinderen, of als stijlvolle opbergruimtes voor tuingereedschap en accessoires.

Dankzij hun hoogwaardige constructie, veelzijdigheid en prachtige afwerking zijn de Interflex paviljoenen een waardevolle toevoeging aan elke buitenruimte. Of het nu gaat om een ruime tuin, een knusse patio of een dakterras, deze paviljoenen voegen een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan de omgeving. Geniet in stijl van de buitenlucht met de Interflex paviljoenen, een perfecte keuze voor een verfijnde buitenbeleving.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.