• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

8 producten

per pagina

8 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Kunststof Tuinhuizen

Kunststof tuinbergingen zijn een zeer handige manier om opbergruimte in uw tuin te creëren. In ons product gamma hebben wij de kunststof tuinhuis merken Canopia, Lifetime en Grosfillex.

Canopia's kunststof tuinhuizen zijn verkrijgbaar in drie types: de Skylight, de Yukon en de Rubicon. Deze duurzame en stijlvolle tuinhuizen bieden een perfecte oplossing voor extra opslagruimte in de tuin.

Grosfillex biedt een breed scala aan kunststof tuinhuizen die niet alleen duurzaam en weerbestendig zijn, maar ook stijlvol en gemakkelijk te monteren. De Grosfilex serie bestaat uit  de kunststof tuinhuizen: Deco, Utility, Deco PMMA en de Sherwood.

Kunststof Tuinhuizen in alle afmetingen

Kunststof tuinhuizen van Grosfillex en Canopia bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele houten tuinhuizen. Allereerst zijn ze duurzaam en weerbestendig, waardoor ze perfect zijn voor de Nederlandse weersomstandigheden. Kunststof tuinhuizen zijn ook onderhoudsvriendelijk en hoeven niet te worden geschilderd of gebeitst, waardoor ze een praktische en betaalbare oplossing zijn.

Daarnaast zijn kunststof tuinhuizen gemakkelijk te monteren, waardoor de montage snel en gemakkelijk verloopt. Dit maakt ze perfect voor mensen die geen ervaring hebben met het bouwen van een tuinhuis of die op zoek zijn naar een tijdelijke oplossing.

Kunststof tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, ontwerpen en kleuren, waardoor ze perfect passen bij elke tuinstijl. Van kleine tuinhuizen voor opslag tot grotere modellen voor die kunnen dienen als garage of berging voor zitmaaier.

Grosfillex en Canopia tuinhuizen

Kortom, kunststof tuinhuizen van Grosfillex en Canopia zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, gemakkelijk te monteren, stijlvol en bieden extra opslagruimte. Ze zijn een geweldige investering voor elke tuinliefhebber die op zoek is naar een praktische en mooie oplossing voor opslag en organisatie in de tuin. Grosfillex en Canopia geven tot 10 jaar garantie afhankelijk van het product.

Heeft u vragen? bel 0315-324435 of mail ons [email protected] of bezoek onze showroom aan de Guldenweg 7 te Varsseveld de koffie staat klaar en we helpen u graag!

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.