WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Lugarde tuinhuizen

Lugarde Tuinhuizen

 

Lugarde is een van de oudste en meest gerenommeerde tuinhuis leveranciers van Deblokhut.nl. Lugarde beschikt over een groot aantal verschillende zeer succesvolle modellen in de tuinhuis serie. Het verschil tussen een tuinhuis en een blokhut bij Lugarde en een tuinhuis is de manier waarop de constructie in elkaar zit. Een tuinhuis beschikt over het Prima-systeem, met strakke hoekafwerkingen. Een blokhut heeft een hoekafwerking in de vorm van een kruis verbinding, met wind- en waterdichte hoekverbindingen.

 

Lugarde levert tuinhuizen met het Prima-systeem dit is een stapelbouw constructie waarbij de de wanddelen vrij op en neer kunnen weken in een aluminium schuifprofiel met een houten afwerking aan de buitenzijde. 

 

Dit systeem is uniek in zijn soort , en behoort tot één van de oudste en beste hoekverbinding voor een tuinhuis. Deblokhut.nl levert al vele jaren Prima-tuinhuizen met deze constructie. Het is gebleken dat deze tuinhuizen weinig problemen hebben en een zeer mooie uitstraling hebben.

 

Bekende Prima Tuinhuizen

 

Een van de meest verkochte tuinhuizen uit de Prima serie is de Prima Jake, dit is een tuinhuis met een luifel en erg originele uitstraling, hij heeft een verspringing in de diepte van het schuurtje en de luifel. Daarnaast is het mogelijk om een met het Prima systeem een achtkantig tuinhuis te leveren met een verschillende diameter zoals de Prima Christina of in een in een ovale vorm zoals bij bij de Prima Josephine.

 

Lugarde tuinhuis aankleding

 

De tuinhuizen van Lugarde kunt u aankleden met een reeks van mooie en luxe opties. Deze Lugarde opties kunt u gebruiken om uw tuinhuis luxer te maken maar ook om hem op uw toepassing aan te passen. De meest toegepaste opties op Lugarde tuinhuizen is de keuze tussen 28 of 44 mm houtdikte, andere ramen of deuren, houten vloeren, vloer- en dakisolatie en de verschillende houtbehandelingen zoals sproei-impregneren of (ketel)druk impregneren.

 

Bij Lugarde heeft u al vele jaren de mogelijkheid om tuinhuizen in verschillende kleuren te laten sproei impregneren het is echter sinds kort ook mogelijk om de tuinhuizen ook te laten coaten. U kunt hierbij kiezen om de ramen en deuren te coaten en de rest te laten sproei impregneren of u laat alle buitenwanden van uw tuinhuis coaten en de ramen en geheel. Voor uw tuinhuis zijn er bij Lugarde meerdere kleuren mogelijk. 

 

Heeft u vragen over het Lugarde Prima tuinhuis van uw dromen? Bel of mail ons, wij helpen u graag verder met de prachtige Prima tuinhuizen van Lugarde.


Artikelen 1 tot 16 van 170 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 170 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5