WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Lugarde tuinhuisjes & blokhutten

Lugarde tuinhuisjes en blokhutten

Lugarde is één van de oudste en meest gerenommeerde merk tuinhuis leveranciers van Deblokhut.nl. Als u op zoek bent naar een manier om uw tuin op de beste manier te benutten, is Lugarde de perfécte keus. Of u nu op zoek bent naar een klein houten tuinhuisje of blokhut, met of zonder geïntegreerde overkapping, modern of klassiek of een hele vakantieverblijf. In ons assortiment vindt u uw droomtuinhuis of droomblokhut.

Hieronder vindt u al onze standaard modellen tuinhuisjes en blokhutten van Lugarde. Al deze modellen kunt u uitbreiden met extra opties: soort impregnatie, kleur impregnatie, houten vloer, raam-/deurbeslag, stormverankeringsset, ventilatieroosters en veel meer!

Tevens heeft u de mogelijkheid uw droomblokhut of tuinhuis te ontwerpen middels onze 3D-configurator.

Populaire Lugarde tuinhuisjes

Lugarde beschikt over een aantal verschillende modellen in de tuinhuis-serie die zeer succesvol zijn met een unieke Prima-systeem. Dit is een systeem met een stapelbouw constructie waarbij de wandelen vrij op en neer kunnen weken in een aluminium schuifprofiel me een houten afwerking aan de buitenzijde. Dit systeem behoort tot één van de oudste en beste hoekverbinding voor een tuinhuis.

Eén van de meest bekende model in deze serie is de Prima Jake. Dit is een tuinhuis met een luifel en erg originele uitstraling door een verspringing in de diepte van het schuurtje en de luifel. Daarnaast is het mogelijk om met het Prima systeem een achtkantig tuinhuis te leveren met een verschillende diameter, zoals de Prima Christina, of in een in een ovale vorm, zoals bij de Prima Josephine.

 

Eersteklas hout uit het noorden

De Lugarde tuinhuizen, blokhutten, veranda’s, garages en carports zijn vervaardigd uit vurenhout en van hoogwaardig kwaliteit. Het hout is afkomstig uit noordelijk gelegen landen waar een koude klimaat heerst. De groei van bomen zijn in deze landen langzamer, waardoor fijnere jaarringen ontstaan. Dit zorgt voor een glijmatige en sterke structuur van het vurenhout.


Artikelen 65 tot 80 van 171 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Artikelen 65 tot 80 van 171 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7