• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

onze winkels banner

Wij helpen u graag in één van onze webshops. 

de blokhut Deblokhut.nl is een webshop waar we de absolute prijsvechter van Nederland zijn. Met een breed assortiment van tuinhuisje, blokhutten, houten garages en diverse prefab bergingen. Ook voor maatwerk bent u hier bij het juiste adres.
   
mholf int. b.v. De website met een breed assortiment van tuinhuisjes, bergingen, blokhutten, maatwerk blokhutten en chalets, houten garages, prieëlen, terrasoverkapingen, paardenstallen, tuinkassen em tuin accessoires. Met onze Kortings aanvraag zit u nergens aan vast en brengen wij u een prijs op maat. Of het nu gaat om een kunstof berging of een houten vakantie huis met 3 slaapkamers en 2 verdiepingen bij mholf.nl is alles mogenlijk. Een team van 12 adviseure helpen u graag verder.

De website met een breed assortiment van sierbestrating. Wij leveren alle soorten en maten  stenen, tegels, opsluitbanden, palissades, siersplit, grind en ophoogzand in mini en big bags. Wij leveren door heel Nederland op locatie. Voor grote partijen neem contact met ons op, voor de scherpste prijs. 
Excluton sierbestrating is de webshop voor het gehele assortiment Excluton bestrating. Via deze webshop bent u absoluut bij het juiste adres als het om tuintegels, terrastegels, tuinbestrating van beton en natuursteen. Ook leveren wij het gehele assortiment sierbestrating door heel Nederland.
Mholf bestrating levert betonnen prefab-elementen, keerwandensilowandenbetonplatenmegablokkennature blokkenwaterfront blokken en (sier) bestrating voor de agrarische sector, grond- weg- en waterbouw (GWW) en natuurlijk ook voor de particulier. Wij streven naar de perfecte kwaliteit, snelle levertijd en klant tevredenheid voor een groot assortiment beton producten. Wij leveren door heel Nederland tot aan het project. Vraag rustig een offerte aan, wij zullen u versteld laten staan van de prijs. Eén van onze adviseurs helpen u graag verder. 
   

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.