• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Houten blokhutten en tuinhuisjes

Tuindeco staat bekend om zijn prachtige assortiment houten blokhutten en tuinhuisjes, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. De blokhutten van Tuindeco worden vervaardigd met diverse houtdiktes, variërend van 28mm tot maar liefst 70mm. Dit biedt een ruime keuze aan stijlen en toepassingen voor iedere tuin.


Producten 1-28 van 154

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 154

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Voor wie op zoek is naar een lichtere constructie, zijn de blokhutten met een houtdikte van 28mm een uitstekende keuze. Ze zijn perfect geschikt als opslagruimte voor tuingereedschap en kunnen met gemak een kleine werkplaats herbergen. De 34mm en 40mm blokhutten bieden een sterkere constructie en zijn ideaal voor bijvoorbeeld een gezellige tuinkamer of een tuinkantoor.

Voor wie nog meer stevigheid en isolatie wenst, zijn er de 44mm blokhutten. Deze zijn uitermate geschikt voor gebruik gedurende alle seizoenen. De 58mm en 70mm recreatie woningen vormen de crème de la crème van het assortiment. Met hun robuuste houtdikte bieden ze niet alleen een solide constructie, maar ook uitstekende isolatie. Hierdoor zijn ze perfect voor wie droomt van een comfortabele vakantiewoning of extra leefruimte in de eigen tuin.

Tuindeco biedt ook verschillende behandelingen voor hun houten blokhutten en tuinhuisjes. Zo kun je kiezen voor impregnatie om het hout te beschermen tegen vocht en schimmels. Voor wie op zoek is naar een specifieke kleur of afwerking, is er de optie om het hout te laten coaten. Dit zorgt niet alleen voor extra bescherming, maar geeft de blokhut of tuinhuisje ook een mooie en gepersonaliseerde uitstraling.

Met Tuindeco kies je niet alleen voor een kwalitatief hoogstaand product, maar ook voor maatwerk en duurzaamheid. De diversiteit in houtdiktes en behandelingen maken het mogelijk om een blokhut of tuinhuisje te vinden dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften, en dat jarenlang plezier en functionaliteit biedt in jouw tuin.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.