Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.8

Tuindeco priëlen & overkappingen

Een prieel of overkapping biedt een sfeervolle toevoeging aan uw tuin, beschermt u en uw tuinmeubelen tegen weersomstandigheden en u kunt aanzienlijk langer van de jaargetijden genieten! Tuindeco priëlen en overkappingen is perfect voor eenieder wie van het buitenleven houdt. 


Producten 1-18 van 63

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 63

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tuindeco priëlen & overkappingen

Deblokhut.nl is officieel Tuindeco dealer en heeft een uitgebreid assortiment aan priëlen en overkappingen van het merk in verschillende modellen en maten. U heeft de keuze uit vierkant, rechthoekig, zeskant en oxagonale priëlen. Daarnaast bieden we zowel open als gesloten priëlen. 

Opties kiezen

Bij ieder model heeft u de mogelijkheid om opties aan uw prieel of overkapping toe te voegen. Doorgaans heeft u de mogelijkheid om te kiezen in dakbedekking, dakgootset, dakshingles en afdekkap. Middels een afdekkapt zorgt u dat uw prieel of overkapping met piramidedak of puntdak een unieke uitstraling krijgt. Naast een decoratieve functie, beschermt de afdekkap uw dak en dakbedekking ook tegen weersomstandigheden.

Daarnaast kunt u tevens gebruik maken van onze montageservice tijdens deze configuratie. Deblokhut.nl biedt een handige montagesservice voor het monturen van uw Tuinhdeco prieel of overkapping als u niet in staat bent dit zelf te doen.