• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Tuindeco priëlen & overkappingen

Een prieel of overkapping biedt een sfeervolle toevoeging aan uw tuin, beschermt u en uw tuinmeubelen tegen weersomstandigheden en u kunt aanzienlijk langer van de jaargetijden genieten! Tuindeco priëlen en overkappingen is perfect voor eenieder wie van het buitenleven houdt. 


Producten 1-28 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Deblokhut.nl is officieel Tuindeco dealer en heeft een uitgebreid assortiment aan priëlen en overkappingen van het merk in verschillende modellen en maten. U heeft de keuze uit vierkant, rechthoekig, zeskant en oxagonale priëlen. Daarnaast bieden we zowel open als gesloten priëlen. 

Opties kiezen

Bij ieder model heeft u de mogelijkheid om opties aan uw prieel of overkapping toe te voegen. Doorgaans heeft u de mogelijkheid om te kiezen in dakbedekking, dakgootset, dakshingles en afdekkap. Middels een afdekkapt zorgt u dat uw prieel of overkapping met piramidedak of puntdak een unieke uitstraling krijgt. Naast een decoratieve functie, beschermt de afdekkap uw dak en dakbedekking ook tegen weersomstandigheden.

Daarnaast kunt u tevens gebruik maken van onze montageservice tijdens deze configuratie. Deblokhut.nl biedt een handige montagesservice voor het monturen van uw Tuinhdeco prieel of overkapping als u niet in staat bent dit zelf te doen.  

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.