Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Luxe tuinhuizen

De huidige trend in het buitenleven is dat de er steeds meer recreatie plaats vindt in eigen tuin. Het binnenleven verplaatst zich steeds meer naar buiten, in feite wordt een tuinhuis een verlengstuk van de woonkamer. De Luxe tuinhuizen van Lugarde en Hillhout sluiten naadloos aan op deze trend. Bij Deblokhut.nl is het zelf mogelijk om deze luxe tuinhuizen aan te passen, zodat uw nieuwe tuinhuis volledig naar wens is!


Producten 1-18 van 99

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 99

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Luxe tuinhuizen

Wat is een luxe tuinhuis?

Wat is het verschil tussen een normaal tuinhuis en een luxe tuinhuis? Dat verschil zit hem vooral in de afwerking en de gebruikte materialen. Om een indruk te geven van deze verschillen:

  • Voor luxe tuinhuizen wordt meestal een duurdere houtsoort gebruikt zoals Douglas hout;
  • Dubbelglas
  • Robuust uitgevoerd met dikkere wanden
  • Een luxe uitstraling door de zorgvuldige afwerking

Tijdens het bestelproces krijgt u de mogelijkheid uit enkele opties om uw tuinhuis verder te personaliseren. Zo kiest u het soort beslag voor de ramen en deuren, maar ook de kleur van de dakshingles kunt u zelf kiezen.

Bezoek onze showroom

Heeft u vragen of wilt ideeën op doen? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Varsseveld. 2000m2 vol met tuinhuizen in allerlei verschillende soorten en maten! De koffie staat klaar en onze tuinhuis specialisten helpen u graag verder.