WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Tuinkas

Tuinkassen / hobbykassen

ACD is een zeer gerenommeerde tuinkas fabrikant die wij al vele jaren met veel vertrouwen en plezier leveren. ACD is zeer bekend van de ACD® Prestige hobbykassen die zij fabriceren maar ook de kaskraker is een kas die wij zeer veel leveren. Op deblokut.nl vindt u het grootste en meest complete aanbod va ACD hobbykassen (uitgevoerd in tuinbouwglas, veiligheidsglas en polycarbonaat ) ook leveren wij een zeer compleet gamma aan ACD kas-accessoires via deblokhut.nl. Verder beschikken wij ook over een showroom in Varsseveld aan de Guldenweg 7. Hier hebben wij onder andere tweeACD Prestige kassen, een ACD Retro tuinkas, de Piccolo en een tunnelkas hebben staan.

Op de blokhut kunt u kiezen uit de volgende ACD Categorieën.

Royal Well tuinkassen

Royal Well is al enige jaren een zeer belangrijke partner van de blokhut.nl op het gebied van tuinkassen, hobbykassen, kweekkassen, muurkassen, kassen, orangerie, broeibakken, aluminium kas, Polycarbonaat kassen en houten kassen. U vindt bij de producten van Royal Well alle modellen die een hobby kweker maar kan wensen. Royal Well heeft tuinkassen die zowel in glas, veiligheidsglas en Polycarbonaat kunnen worden geleverd verder hebben ze kassen in Aluminium, gecoat aluminium en de zeer bijzondere Classic lijn die een frame heeft van zeer duurzaam “Western Red Cedar” hout uit Noord Amerika. Verder kunnen wij ook alle accessoires van Royal Well leveren.

Wilt u tuinkassen van dichtbij bekijken kom dan bij ons langs op ons showterrein in Varsseveld. Hier hebben wij meerdere kassen opgesteld. Waaronder diverse glazen kassen. Wij zijn gevestigd aan de Guldenweg 7 te Varsseveld. Openingstijden: van maandag t/m vrijdag 9:00 t/m 18:00 uur en zaterdags van 9:00 t/m 16:00 uur

Naast tuinkassen, tuinhuizen op maat en allerlei andere tuinhuizen bieden wij sinds kort ook zeer kwalitatieve betonnen barbecues in het assortiment. Heeft u specifieke vragen over een bepaald model tuinkas, neem dan gewoon even contact met ons op.

 


Artikelen 1 tot 16 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 16 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4