WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Royal Well tuinkassen

Al enige jaren is Royal een zeer belangrijke partner op het gebied van tuinkassen, hobbykassen, kweekkassen, muurkassen, kassen, orangerie, broeibakken, aluminium kas, Policarbonaat kassen en houten kassen. U vindt bij de producten van Royal Well alle modellen die een hobby kweker maar ka wensen. Royal well levert de volgende type kassen:

Royal Well Classic

De Royal Well Classic is een uitgevoerd moderne en authentieke materialen. Hij is gemaakt van Red Cedar (PEFC gecertificeerd). Deze houtsoort uit Noord Amerika staat gerand voor een mooie authentieke uitstraling en lange levensduur. Hij is leverbaar in verschillende uitvoeringen waaronder de standaard kas, muurkas in meerdere afmetingen met optioneel veiligheidsglas, kweektafels, schappen en Roll-Up schermen. Royal Well Popular De Royal Well Popular is een tuinkas die wereldwijd wordt gebruikt door hobbyisten tot gevorderde kwekers. Hij wordt geleverd in meerdere afmetingen, in blank aluminium of donkergroen gecoat aluminium en kan worden uitgevoerd in gestapeld tuinbouwglas, veiligheidsglas of polycarbonaat.

Royal Well Compact

De Royal Well Compact is een kas die zeer hoog is en weinig grond oppervlak beslaat en dus zeer geschikt is voor, het kweken van tomaten, druiven en paprika’s. Hij is leverbaar met een antraciet gecoat frame of blank aluminium. Optioneel zijn louvreramen, fundering of een extra dakraam.

Royal Well compact plus

De Compact plus kas is vergelijkbaar met de Compact maar dan groter.

Royal Well Magnum

De Magnum tuinkassen serie onderscheidt zich door zijn grote hoogte van ruim 258 cm. Hij heeft tevens een zeer grote ingang door zijn standaard dubbele schuifdeur. Hij wordt geleverd in blank aluminium of groen gecoat, gestapeld tuinbouwglas of veiligheidsglas in hele panelen.

Royal Well Supreme

De Royal Well Supreme tuinkas onderscheidt zich door het unieke ronde lijnenspel van de wanden. Hij beschikt over buigzaam plexiglas ramen, over een enkele of dubbele schuifdeur afhankelijk van zijn grote en is optioneel met fundament leverbaar wat hem makkelijker te plaatsen maakt.

Royal Well Premium

De Premium tuinkas is zoals de naam al zegt een van de top modellen van Royal Well hij is standaard uitgerust met RVS hang en sluitwerk en extra zwaar uitgeruste aluminium profielen. Ook worden veel andere onderdelen zoals ramen deuren en goten standaard in het zwart geleverd. De deuren zijn afsluitbaar en leverbaar als draaideuren (staldeuren) die drempel loos geplaatst kunnen worden.

Royal Well Gardener

De Gardner is in veel opzichten gelijk aan de Premium hij beschikt over de zelfde kwaliteitsonderdelen. Het verschil is het design hij is leverbaar met een Victoriaanse nok en een handige gepatenteerde dakgoot met scharnierende afsluiting om blad verwijdering makkelijk te maken. Hij is leverbaar met tuinbouwglas (gestapeld), lange panelen veiligheidsglas en 10mm Polycarbonaat platen.

Wilt u tuinkassen van dichtbij bekijken kom dan bij ons langs op ons showterrein te Gaanderen op ons showterrein hebben wij meerdere kassen opgesteld. Waaronder meerdere glazen kassen een tunnelkassen. Wij zijn gevestigd aan de Guldenweg 7 te Varsseveld.

Openingstijden: van maandag t/m vrijdag 9:00 t/m 18:00 uur en zaterdags van 9:00 t/m 16:00 uur

Heeft u vragen? bel 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom lang in Varsseveld op ons showterrein de koffie staat klaar en we helpen u graag


Artikelen 1 tot 16 van 28 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 16 van 28 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2