• 1e aankoop korting
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom
Kiyoh
8.9
Menu
Winkelwagen

Producten 1-28 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Woodpro blokhut met overkapping

Zoekt u een blokhut en een overkapping? Dan bent u bij het merk Woodpro aan het juiste adres. Woodpro produceert voor iedere smaak een blokhut met overkapping. Het is  mogelijk om blokhutten naar een bestaand model of op maat te bestellen. Op maat betekend dat wij samen met u, uw ideale blokhut configureren waarbij de maatvoering, het type dak (zowel plat dak als zadeldak), houtdikte 28 of 44mm en ramen en deuren kunt kiezen. Wij bieden u dus voor iedere situatie en tuin de ideale blokhut met overkapping.

Blokhut met overkapping zadeldak.

Een Woopro blokhut met overkapping met zadeldak beschikt over planken dakbeschot met een dakbedekking van dakshingel in de kleuren Zwart, Groen, Rood, bruin of blauw inclusief bevestigingsmaterialen. Het echter ook mogelijk om in overleg met ons te kiezen voor metalen  dakpan platen in verschillende kleuren zowel standaard als geïsoleerd. Voor de regenwater afvoer kunt u bij ons kiezen uit een dakgootset in standaard PVC, Staal verzinkt of geheel zink naar keuze.

Blokhut met overkapping plat dak.

Naast de blokhut met overkapping met zadeldak, kunt u bij ons ook kiezen voor de variant met een plat dak. Deze beschikken over vlak planken dakbeschot waar een dakbedekking van EPDM, afgewerkt met een aluminium daktrim en een dak doorvoer. EPDM is voor een blokhut met overkapping met een plat dak de beste dakbedekking die er is en wordt standaard bij uw Woodpro blokhut geleverd.

Woodpro 3D configurator

Uw Woodpro blokhut met overkapping is op vele manieren aan te passen aan uw wensen zoals de afmeting, type dak, houtdikte, type ramen en deuren, houtbehandeling en nog veel meer. Deblokhut.nl heeft voor de  Woodpro blokhutten een 3D configurator, die het makkelijk maakt om uw droom blokhut te ontwerpen. Bij iedere Woodpro blokhut op onze site staat een configuratie knop waarmee u direct naar de configurator gaat van het gekozen model. Pas de blokhut aan uw wensen aan en als u dan de gemaakte configuratie in stuurt maken wij er graag een passende offerte van. Op aanvraag voegen wij dan eventueel opties zoals dakgoten, dakpanplaten en eventueel montage aan de offerte toe.    

© 2023 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.