• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Woodvision kapschuren

De Woodvision kapschuren is één van onze toppers! De stijl combineert stoer met landelijk en de hoge nok maakt het ruimtelijk. Dit creëert een unieke uitstraling. Bovendien heeft een Woodvision kapschuur een uitzonderlijk lange levensduur.Bij voldoende onderhoud gaat een Woodvision kapschuur zelfs eenvoudig 15 jaar mee!


4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Woodvision kapschuren zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u er voor kiezen om de kapschuur te gebruiken tijdens een warme zomerdag of u kunt uw gereerdschap of fietsen veilig opbergen. Alles is mogelijk met onze kapschuren.

Ook biedt Woodvision diverse andere buitenverblijven denk hierbij aan tuinhuisjesblokhuttenbuitenverblijven en prieël.

Landelijke, stoere & robuuste uitstraling

Woodvision tuinhuisjes en blokhutten staan bekend om hun landelijke, stoere en robuuste uitstraling. Dé hardlopers onder Woodvision zijn de Douglasvision buitenverblijven en kapschuren. Kenmerkend hiervan is de degelijkheid, levensduur en de uitgebreide mogelijkheden. 

Alle Woodvision tuinhuisjes en blokhutten worden volgens KOMO keurwaarden verduurzaamd. Hierdoor kan kwaliteit gegarandeerd worden.

Douglashout

Woodvision is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in constructies in bijvoorbeeld Douglas hout, de houtsoort die de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt. Douglas is een van de hardste Europese naaldhout soorten met een onbehandelde levensduur van 10 tot 15 jaar. Deze lange levensduur zorgt er voor dat deze houtsoort bij uitstek geschikt is voor uw blokhut of living.

Douglasvision

Onder de naam Douglasvision levert Woodvision een breed assortiment Douglas houten buitenverblijven, kapschuren, schuren en Wolfskap bergingen. Waarbij de kapschuren bestaan uit een frame van Douglas balken die u naar wens kun gebruiken als een tuinoverkapping of als berging door wanden, ramen en deuren bij te bestellen. Hiermee kan dus een berging, een overkapping met achterwand of een combinatie hiervan gemaakt worden. De dak constructie van deze Douglasvision kan een platdak, zadeldak of kapschuur constructie zijn in meerdere maten en daarop zijn verschillende dakbedekkingen mogelijk. 

Ontdek hier onze Douglasvision producten. 

Heeft u vragen over Woodvision producten? Bel of mail ons of kom langs in onze showroom.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.