Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Blokhut met overkapping

Op zoek naar een blokhut die praktisch combineert met ontspanning? Kies dan voor onze blokhut met overkapping. De blokhut kunt u gebruiken als opbergruimte, terwijl u de overkapping gebruikt om heerlijk te kunnen ontspannen op uw loungeset. Een blokhut met overkapping is ideaal als een 2-in-1 oplossing, waarbij u de blokhut en overkapping niet meer los van elkaar hoeft te monteren.


Producten 1-18 van 162

per pagina

Producten 1-18 van 162

per pagina

Blokhut met overkapping

Deblokhut.nl heeft een uitgebreid assortiment blokhutten van hoogwaardige merken, zoals LugardeOutdoorlifeTuindecoWoodvisionGrandcase en meer! Verhoog uw woongenot en kies voor een blokhut met overkapping!


Oplossing voor berging en lounge

Een blokhut met overkapping laat het nuttige en aangename samenkomen. Het gesloten gedeelte kunt u gebruiken als opbergruimte, of als gedeelte om in te ontspannen bij minder aangenaam weer. De overkapping is de ideale ruimte om in te richten als gezellige loungeplek.

Tips bij aanschaf

Een blokhut met overkapping vereist enige aandacht. Het is van belang om een aantal zaken te overwegen om de perfecte blokhut te bestellen:

  • Hoe wordt de indeling van de blokhut met overkapping? Bedenk van te voren goed hoe groot de berging moet worden en welk gedeelte over blijft voor de overkapping.
  • Zoekt u toch een tuinhuis met overkapping? Daar waar tuinhuizen een strakke afwerking hebben, hebben blokhutten een kruisverbinding. Hierbij worden de uiteinden van planken in elkaar gevlochten.
  • Kies voor een geïmpregneerde blokhut voor een voorbehandelde blokhut met langere levensduur. Let erop dat hierop een extra levertijd geldt.